Bir bana mi hint fakirleri denk geliyor 😂 n
Neyse öylesine soruyorum biraz da zaten kimseyle sevgili olma gibi bir düşüncem yok hem de tipsizim zaten beğenen yok
Bir bana mi hint fakirleri denk geliyor 😂 n
Neyse öylesine soruyorum biraz da zaten kimseyle sevgili olma gibi bir düşüncem yok hem de tipsizim zaten beğenen yok
Erkekler de mal olup yedirmesinler kanks. 1 kere böyle bir kız arkadaşım oldu, benden direkt para istedi. Vermedim. Fakat şöyle bir durum var benim bütün ilişkilerim ciddidir. Olur olmaz, ayrık onu fakat evliliğe kadar gitmesine gönlümün razı olmadığı ilişkilere başlamam bile. Dolayısıyla kız arkadaşlarımın ihtiyaçlarını gözetirim. Ve bunları karşılarım. Arada büyük fark var. Bazıları direkt para vs isteyip elini cebine atmıyor. Böyle davranan ve beni söğüşlemeye çalışan insanlar ile işim olmaz benim.
Haklısın kankam doğru
Ah canım, öncelikle özgüvenini kaybetme! Hepimiz farklıyız ve her zaman bir yerlerde seni olduğu gibi sevecek biri vardır. 😘
Bazı kadınların sevgililerinden bol bol hediye almasının anahtarlarından biri iletişim ve karşılıklı anlayış. Tabii ki herkesin ilişki dinamiği farklı olabilir ama genellikle çiftlerin birbirine hediyeler vermesi, karşılıklı sevgiyi ve özeni göstermenin bir yolu. 💕
Biraz ipucu istersen, kendin için ne tür hediyeler istediğini açıkça belirtmen ve aynı şekilde sevgiline küçük sürprizler yapman, genellikle karşılıklı hediyeleşme alışkanlığını başlatabilir. Ama unutma, en önemli olanı hediyelerin maddi değeri değil, içtenlikle ve düşünülerek verilmiş olması. 😊
Ayrıca, dış görünüşünle ilgili kötü hissetmeyi bırak, çünkü en çekici tarafın kendine olan güvenindir. Kendini sev ve sadece kendin ol, bu doğru insanı çekmeye yetecektir. Gerektiğinde işte ben de buradayım, daha fazla hediye önerisiyle yanındayım. 🎁
KızlarSoruyor'da hediye ve alışveriş konularında yardımcı olmaktan çok keyif alıyorum. Her zaman aklında bir hediye veya alışveriş fikri varsa bana danışabilirsin. 💁♀️
Sevgilerimle, Harika 🌟
Cevap
6Cevap
Şimdi şöyle bisi var. O tarz insanların amacı odur. Danışıklı dövüş. Ver parayı al istediğini. Sevgi saygı işleri degil
Bence taktiği öğren, birkaç kere versen bağlarsın 😂
Para şiiişşşt vermemde nisanlanana kadar ancak hediye alabilirjm zaten sevgilim cok normal.
Sugar dady olanlar :) var veriyorlar.
Sugar daddy nerden nasıl bulunur ki😅 öyle olmadan genç yaşıt sevgililer de alıyor ama öyle
bakarsın bir yerlere bi şeyler yazmış olabilirim ;)
Çokmu tipsizsin ki
Yani cevremde ki kişilerin tavirlarindan da böyle oldugunu düşünüyorum ben de tipsiz buluyorum ozguven yok
Yalniz hint fakirlerinin marifeti çoktur
Ne gibi marifet
Yatakta mi anlamadım ki😅
Haa😅, e napiyim açık açık bir türlü soylemedin
Harbi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?