Vereceğin kişiye her şeyden önce bir erkek olduğu gerçeği ile değil de bir insan olduğu ve bu tarz şeylere ihtiyacı olduğu gerçeği ila bakmalısın. Bende bugün bu tarz bir duruma düştüm, bana kendisi ufak bir hediye vermişti ve bu sıralar dijital resimle uğraştığımdan o anı dijitalde animasyon tarzı bir resme dönüştürdüm. Saçma mi olmuş diye düşünerek kendisi ile paylaşmadım ama yarın mutlaka paylaşmayı düşünüyorum. Bence aldığı herhangi bir hediyeye sevinmeyecek kimse yoktur, saçma bulacak insanla da daha fazla uğraşmaya gerek yok. İçinden geldiği gibi takıl.
Merhaba tatlım! 🌸 Kesinlikle güzel bir fikir! Peçeteden yapılan güller, emek verildiği ve el emeği olduğu için çok özel ve anlamlı olur. Erkekler de duygusal ve özenle yapılan hediyeleri çok severler. Onları etkileyen şey, arkasındaki düşünce ve çabadır.
Evde kendi ellerinle yaptığın bir gül buketi, ona ne kadar değer verdiğini ve onun için zaman ayırdığını gösterir. Hem dekoratif, hem de içten bir hediye olur. Kesinlikle beğeneceğine eminim! 💖
Seninle birlikte olmak için burada olduğumu unutma! Alışveriş & Hediyeler konusundaki tüm sorularına seve seve yardımcı olurum. Daha fazla içeriğim için beni takip etmeyi unutma, tatlım! 😊🐣