Sevgilim işyerindeki arkadaşlarıyla arada bir çok pahalı yerlere gidiyor ama benimle hep ortahalli ucuz yerlere gidiyor?

Sevgilim mühendis gayet de iyi kazanıyor ben de kamudayım ben de ondan bir tık aşağıda kazanıyorum. İş yerinden arkadaşlarıyla çook lüks yerlere gidiyor daha bana bir kez bile teklif etmedi. Bana aldığı hediyeler hep kupon tarzı şeylerden çıkan parayla alınmış şeyler. Yanlış anlaşılmasın ben hediyenin değerinde asla değilim ama yani işyeri para çeki veriyor bır kısmıyla bana akıllı saat aldı, hepsiburadada biriken puanıyla sevgililer gününe parfüm alıyor yine işyerinin verdiği çekle bana tişört alıyor tuhafıma gitti. Tabii ki önemli olan düşünülmesi ancak bir hediye paketi bile yapmıyor hiç kibarlık yapmıyor bu da sinirimi bozuyor. Geçenlerde üniveristeden bir arkadaşına 1000küsur hatta 2000e yakın bir klavye aldı daha önce de kupa almıştı çocuğun doğumgününe. Benim doğum günümde pasta bile kesmedik kruvasan yedik. Ne düşünüyorsunuz

Sevgilim işyerindeki arkadaşlarıyla arada bir çok pahalı yerlere gidiyor ama benimle hep ortahalli ucuz yerlere gidiyor?