Alışveriş & Hediyeler Biryere gittim 18 yaş altını almıyorlar ben 19 yaşındayım oradaki görevli inanmadı içeri giremedim boyum 170 kısada değilmki? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Neden kimse reşit olduğuma inanmıyor çirkinde degilmkj gayet bakımlı biriyimm Ne yapmalıyım? Güncellemeler+1 yıl Kimlik yanımda değildiiii Biryere gittim 18 yaş altını almıyorlar ben 19 yaşındayım oradaki görevli inanmadı içeri giremedim boyum 170 kısada değilmki? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
postman52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Kimlik denen bir şey var böyle doğum tarihin felan yazıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aaaaa ilk defa duyuyorum o ne ki Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Bebek gibi yüzün var demekki 😅 Kimliğin yok muydu yanında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoktu yanımda Yorumla --Nightmonarch +1 yıl O an yoksa yok. Takılınacak bir şey değil 😊 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kimlik gösteriyorsun. Hesaplıyor. İnanıp inanmama işi değil yani:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimlik yanımda değildiiii Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl nüfus cüzdanını gösterseydin.. yüzün çokmu çocuksu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kimlik yoktu yanımda Yüzüm küçük gösterio sanırım Yorumla Hipnotix +1 yıl Kimlik yoksa çocuksu gözüküyorsan o görevini yapmış Yorumla Soran +1 yıl Çocuksu görünmüyorum yaaaaa Yorumla Hipnotix +1 yıl belkide düşündüğün kadar değildir. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Nüfus cüzdanın yok muydu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoktu Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Akıllı telefonunda mı yoktu :)) Yorumla Soran +1 yıl Vardı ama kimlik foto yok Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl E-devlet uygulamasında kimlik ve adres bilgilerim kısmında her şey gözüküyor Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Kimliğini göster 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kimlik yanımda değildi Yorumla comodus +1 yıl Telefonunda fotoğrafı dursun hep telefonsuz çıkmazsın Yorumla Soran +1 yıl Yaa kimseye böyle yapmadı sadece bana böyle yaptı çok alındım Yorumla comodus +1 yıl Anladım kötü olmuş Yorumla comodus +1 yıl Mekana mı gittin Yorumla Soran +1 yıl Aynn Yorumla Soran +1 yıl Yok benzeri bir yer Yorumla comodus +1 yıl Anladım hıyarlık yapmış Yorumla
xŚọvâlyē Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Kimligini gosterseydin 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Yanımda değildi Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Kimliksiz disari çikma reşit kiz Yorumla Soran +1 yıl Ama neden kimseden kimlik istemeyip benden istiyorr Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Minyon tipli baby face yuzun vardir küçük zannetmistir Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir durum nasıl büyük gösteririm kendimi Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Boy kac Yorumla Soran +1 yıl 170 boyum Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Seni o boyla nasıl kucuk saniyorlar 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim daha bide ayakkabı 4 cm 174 boyla almadılar Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Hey maşallah Z kuşağı 🤣Belki de bu ilahi bir işaretti o yere gitme diye Yorumla Soran +1 yıl Ne işareti yaa sjshsshs Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Muhtemelen alkollu bir yer. Ayaktada topuklu ayakkabi tahminen de mini elbise vardi ustunde. Tesetture gir Rabbine yönellll işareti dhdhsjsjs Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲🥲 Yorumla xŚọvâlyē +1 yıl Tahminleri seviyorum en çok da doğru ciktiklarinda 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😄 anladım Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Nufus cüzdanıni taşı akilli kızım benim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bidakine attık 🥲 Yorumla Theguardy +1 yıl Aferim akıllı kızım 🙂 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kimlik diye bir şey var bunu da mı biz söyleyahh 0 0 Yorumla
NilHatun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çıkar göster. kimliğini. 0 1 Yorumla eğlenbenimle +1 yıl bu kadar Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl ispatlasan alırlar, gene almazlarsa yakarım orayı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yanımda değildi Ama kimseye böyle yapmadı sadece bana böyle yaptı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok güzelsen kıllık yapmıştırlar Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya ben çok alındımmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alınma, yapmışlar bi pislik Yorumla Soran +1 yıl Keşke dövüşseydim kaç gündür aklımda rezil oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver. bidaha sefere gzüne sokarsın kimliği Yorumla
Zobizaretta Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha küçüksün ; ) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değilim reşitim Yorumla Soran +1 yıl Bennnn Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kimlik göster sen de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yanımda değildi ki benim sorunum küçük göstermem Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Ee olabilir, görüntünü bir anda değiştirme şansın yok maalesef. İnsanlar böyleler işte, kimlik gösterirsin sen de. Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲🥲 Yorumla mrttmrr07 +1 yıl Takma bu kadar görünüş olayını. Daha büyük görünmek istiyorsan spor yapıp vücudunu daha iyi hâle getir, kendine uygun saç - makyaj tarzlarını keşfet. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimlik gorter 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yanımda değildi Cevap sahibi +1 yıl Alırlar kimliksiz seni Soran +1 yıl Almadılar Cevap sahibi +1 yıl Başkaları alır Soran +1 yıl Bilmiyorumm Cevap sahibi +1 yıl Hala mı girmek istiyorsun Soran +1 yıl Hyr hevesim kaçtı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kimlik denen bir şey var böyle doğum tarihin felan yazıyor
Aaaaa ilk defa duyuyorum o ne ki
Bebek gibi yüzün var demekki 😅 Kimliğin yok muydu yanında
Yoktu yanımda
O an yoksa yok. Takılınacak bir şey değil 😊
Kimlik gösteriyorsun. Hesaplıyor. İnanıp inanmama işi değil yani:)
Kimlik yanımda değildiiii
nüfus cüzdanını gösterseydin.. yüzün çokmu çocuksu
Kimlik yoktu yanımda
Yüzüm küçük gösterio sanırım
Kimlik yoksa çocuksu gözüküyorsan o görevini yapmış
Çocuksu görünmüyorum yaaaaa
belkide düşündüğün kadar değildir.
Nüfus cüzdanın yok muydu
Yoktu
Akıllı telefonunda mı yoktu :))
Vardı ama kimlik foto yok
E-devlet uygulamasında kimlik ve adres bilgilerim kısmında her şey gözüküyor
Kimliğini göster
Kimlik yanımda değildi
Telefonunda fotoğrafı dursun hep telefonsuz çıkmazsın
Yaa kimseye böyle yapmadı sadece bana böyle yaptı çok alındım
Anladım kötü olmuş
Mekana mı gittin
Aynn
Yok benzeri bir yer
Anladım hıyarlık yapmış
Kimligini gosterseydin
Yanımda değildi
Kimliksiz disari çikma reşit kiz
Ama neden kimseden kimlik istemeyip benden istiyorr
Minyon tipli baby face yuzun vardir küçük zannetmistir
Kötü bir durum nasıl büyük gösteririm kendimi
Boy kac
170 boyum
Seni o boyla nasıl kucuk saniyorlar 🤣
Ne bilim daha bide ayakkabı 4 cm
174 boyla almadılar
Hey maşallah Z kuşağı 🤣
Belki de bu ilahi bir işaretti o yere gitme diye
Ne işareti yaa sjshsshs
Muhtemelen alkollu bir yer. Ayaktada topuklu ayakkabi tahminen de mini elbise vardi ustunde. Tesetture gir Rabbine yönellll işareti dhdhsjsjs
🥲🥲🥲
Tahminleri seviyorum en çok da doğru ciktiklarinda 🤣
😄 anladım
Nufus cüzdanıni taşı akilli kızım benim
Bidakine attık 🥲
Aferim akıllı kızım 🙂
Niye kabul etmedi bi anlasaydın
kimlik diye bir şey var bunu da mı biz söyleyahh
Çıkar göster. kimliğini.
bu kadar
ispatlasan alırlar, gene almazlarsa yakarım orayı
Yanımda değildi
Ama kimseye böyle yapmadı sadece bana böyle yaptı
çok güzelsen kıllık yapmıştırlar
Ne alaka ya ben çok alındımmm
alınma, yapmışlar bi pislik
Keşke dövüşseydim kaç gündür aklımda rezil oldum
boş ver. bidaha sefere gzüne sokarsın kimliği
Daha küçüksün ; )
Değilim reşitim
Bennnn
Kimlik göster sen de
Yanımda değildi ki benim sorunum küçük göstermem
Ee olabilir, görüntünü bir anda değiştirme şansın yok maalesef. İnsanlar böyleler işte, kimlik gösterirsin sen de.
🥲🥲🥲
Takma bu kadar görünüş olayını. Daha büyük görünmek istiyorsan spor yapıp vücudunu daha iyi hâle getir, kendine uygun saç - makyaj tarzlarını keşfet.
Kötüymüş ya nereye almadılar seni
Kimlik göster
Bakim yuzune
😇😇😇😇
Neresi ki
Kimlik gorter
Yanımda değildi
Alırlar kimliksiz seni
Almadılar
Başkaları alır
Bilmiyorumm
Hala mı girmek istiyorsun