Güncellemeler
+1 yıl
Cinsel paylaşım yapsam, yardım istesem 50 kişi yazar. Ama diğer türlü kimse bakmıyor. İnsan değil bu KS halkı.. yazıklar olsun ya..
Tekno100 diye bir mağazadan 11 bin tl ye telefon aldım her şey sorunsuz ulaştı elime. 1 aydır da kullanıyorum ama şebeke sorunu var. Satıcıya yazıyorum geri dönmüyor. Arıyorum açan yok. Sorunu çözen yok. Ben şimdi ne yapacağım iade etmek istiyorum. Tüketici haklarına nasıl şikayet ediliyor nolur yardım edin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tuketici haklarina gidiyorsun sikayet ediyorsun evraklari gosteriyorsun ve yanina avukat veriyorlsr oraya gidiyorsun ve gerekenler yapiliyor.
Teşekkürler
Rica ederim🙏
Ne güzel yazmışın helal
Eyv👍
Aldığınız cihaz Note 12 Pro 5G mi?
Hehh tam da o lânet olası
O cihaz Türkiye'de resmi olarak satışa sunulmadı (yanlış hatırlamıyorsam bu yüzden o cihazda Band20 yok ve bu da şebeke problemlerini ortaya çıkarıyor) ayrıca edevlette cihazınınız imeisini girdiğinizde cihazınız hangi model görünüyor? size fatura gönderdiler mi?
Aslında cihaz mükemmel (fiyatına göre) böyle Resmi ithalat olmadığı için uygun model gelmiyor.
Telefonun özelliklerini çok sevdim zaten şebeke sorunu olmasa her şey mükemmel. Aşırı hızlı. Özellikleri çok. Ama dışarı çıktığım zaman hayat bitiyor benim için. Kendi internetimi kullanamiyorum. E devlette komtrol ettirdim orjinal cihaz ama global değilmiş. PTT AVM ye şikayet ettim gerekeni yaoacagiz felan dediler haber bekliyorum
Tabi tüketici haklarına da kesin şikayet edicem öyle ya da böyle bi yolunu bulmam gerekiyor ya çok üzgünüm 😓
Faturanız var mı?
Cihazınız e-devlette tam olarak " Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G" olarak mı gözüküyor (ve ithalat yoluyla kayıt)
ve cihazınızın 2 imeisi de kayıtlı gözüküyor o zaman.(çünkü bu cihaz 2 simkartlı)
NFC niz düzgün çalışıyor mu?
Faturanızla , tüketici hakem heyetine gideceksiniz bu cihaz sorunlu ve firmayla da görüşemedim diyeceksiniz. Hakem heyeti yönlendirir sizi.
Faturam felan her şey var. NFC ne oluyor bilmiyorum. Ama 2 sim karti var ama bugün ki telefoncu kontrol etti sadece birincisi aktif. Serefs, zler ikincisini açmamış.
Bulunduğum şehir de tüketici hakem heyetini nasil bulacağımı bilmiyorum ya. Sadece internet uzerinden şikayet oluşturuluyor onu biliyorum e devletle felan giriş yapıp
Her ilde Tüketici Hakem heyeti var , siz gidin derdinizi yüzyüze anlatın , online da böyle bir durum yok haliyle. Ama ya da siz bilirsiniz Online kayıt oluşturun.
Muhtemelen sizin 67W lık şarj cihazınızda sahte olabilir eğer 0 dan 100e 46 dakikadan daha fazla sürede dolduruyorsa.
İlgili firma ile ilgili çok şikayet var , özellikle çooook meşhur bir alışveriş sitesinde sattılar bu cihazı ve şu an ortada yok gözüküyorlar.
Ah ah sorma hiç bilemedim böyle olacağını. O kadar teknolojik alet aldım hep gidip Media Markt Teknosa vatan gibi yerlerden alırdım. Nereden düştüm internet tuzağına aklım almıyor. Şarj da problem yok baya hızlı şarj ediyor ve uzun sürede kullanabiliyorum. Hemen bitmiyor. Dedim ya işte sadece şebeke sorunu beni mahvetti. Benim için baya zor olacak ama mecburen gidicem bulmaya çalışacam o yer neredeyse artık tüketici heyeti
Teşekkür ederim ya baya yardımcı oldun vallam inşallah en kısa sürede hallederim dua et nolur 🫣😓
Rica ederim , son birşeyi daha kontrol edin
Faturada her alan IMEI nosu ile cihazın IMEI nosu aynı mı?
Kolay gelsin size.
Xiaomi bu ürünü resmi olarak Türkiye'de satsaydı kimse bu tarz sıkıntılara girmeyecekti ha bu cihaz o zaman 10-11K ya satılmazdı da 13-13,5K ya satılırdı ama kimsenin de başı ağrımazdı.
ama böyle durumlarda kimisinin imeisi kaçak , kimisinin şarj aleti sahte, kimisinin nfc si çalışmıyor (çünkü hindistan romu kurulu cihazda ve hindistanda nfc yasak) ve bir sürü sorunla boğuşuyor insanlar.
Bugün hepsini kontrol ederim. Ay bu arada telefoncu adam da öyle söyledi bu hindistan dan gelmiş dedi global bile değil felan dedi. böyle şeyler yaşayacağıma 2 3 bin fazla vermeye razıydım. Nasıl düştüm buna bilemiyorum
Geçmiş olsun
Nee