A101 mağaza müdürünü nereye şikayet edebilirim?

Arkadaşlar şimdi ben geçen ayın 25 inde A101 de çalışmaya başladım. Ve oradakilerle de iyi geçinmekti tek amacım bir kez olsun bile bi huzursuzluk çıkartmadım ama bugün bana yapılan bi haksızlıktan dolayı sesimi çıkartınca mağaza müdürü olacak kadın bana zorla istifamı vermeye zorladı bana aynen şu cümleleri kullandı “ gel istifanı ver ben seninle uğraşamam , “ hakkım haram olsun dediğim de de “ senin bende bi hakkın yok hadi yürü git “ diye laflar söyledi. Ayrıca da oraya gelen elemanları beğenmeyince mobbing uygulayıp istifa etmelerini sağlıyormuş ve bunu kendisi söylemişti bana da. Bende A101 in Müşteri hizmetlerini aradım bunların hepsini söyledim , mağazanın adresini tam olarak veremesemde tarif ettim ve o kadının isim ve soy ismini verdim ve bu konuyla ilgili şikayetimi ilettiler beni de bilgilendireceklerini söylediler. Umarım bu onun yanına kâr kalmaz umarım ekmeğinden ettiği onca insanın ve benim ahım onu bulur. Yazık günah ya sen mi veriyorsun o insanlara o parayı. Nasıl vicdanın rahat ! Sizin de yardımcı olabileceğiniz bir şeyler var mı? Mesela şıraya da söyle ihbar et falan gibi ….
A101 mağaza müdürünü nereye şikayet edebilirim?