Kadın Emeği El örmesi örgüleri kullanır mısınız? Satın alır mısınız? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Toka, bebek-tv battaniyesi, atkı bere, yelek, lif, vs.TV battaniyemizBebek takımımız Atkımız El örmesi örgüleri kullanır mısınız? Satın alır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Annemin, babaannemin örgülü kazklarıyla büyüdük biz bebeğem, hazır giyim mi bizi küçültecek 😏 1 7 Yorumla Yaban00 +1 yıl Bebegem yapiyorumda belki alan olur☺️ Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Beyaz Kazak bebeğem. Large beden Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Ha bide TV battaniyesi Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣🤣 sevgiline çocuğuna fikan Yorumla Yaban00 +1 yıl Ciddiyim ben Yorumla Zekai_kirişçi +1 yıl Ne sevgilisi bebeğem çöldeki bahtsız bedeviyim ben. Yaşlı anama kazak ördürüyorum ben halâ... Yap bir TV battaniyesi Filistin puşisi desenli müşterisi benim. Yorumla Yaban00 +1 yıl O pusi deseniyle Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Çok tercih etmem. Battaniye, şal vs olursa kullanabilirim ancak. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Çok güzel modeller var Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Nadiren. Epey eskiden ve çocukken çok giyerdim. 1 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Anladım. Peki hediye olarak bu tarz şeyler alirmisin Yorumla adrenalin64 +1 yıl Hayır Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kışın favorim el örgüsü atkı bere kazak 🤩🤩 1 10 Yorumla Yaban00 +1 yıl Süper, yapıyorum satış yapmak içinde örmek istiyorum ama kimse almaz diyirlar Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Neden almasınlar ama bir yumak olmuş 60 TL maliyetli olacak sadece hani hazirdan ucuz olmayınca millet sıcak bakmayabilir Yorumla Yaban00 +1 yıl Haklısın cidden ip çok pahalı, bakalım. Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Ben alırım ama Yorumla Yaban00 +1 yıl Alırsan yapiyorum Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Bere ve lif ne kadar istiyorsunuz Yorumla Yaban00 +1 yıl Modele ve büyüklüğe göre değişiyor. Yorumla Yaban00 +1 yıl kime alicaksiniz Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Kendim için modeli ben atsam size bir bakarsanız kaç ilmek ne gider bilmiyorum fiyat verebilir misiniz ona göre Yorumla Yaban00 +1 yıl Tabi Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çok severim keşke yapabilsem 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ben yapıyorum, satışını yapmayida dusunuyorum ama bakalım, çok güzel stres attırıyor Yorumla
gecceciyimmm Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sen örersen her şey yakışır 1 22 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet, oruyorum Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Bana ne örersin Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne istersen Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Bere olsun. Başımda taşırım Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Seni seviyorum ben ya Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 satın al , bende severim Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Elinden olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Ciddiyim bak Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Sana mı Yorumla Yaban00 +1 yıl Bana mi Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Sana mı alayım örgü bere Yorumla Yaban00 +1 yıl Hayır, benden satın al 🤣🤣 Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Olur. Siyah olsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Tm Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Kaç lira Yorumla Yaban00 +1 yıl Değişiyor Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Adının İlk harfini de yaz bereye Yorumla Yaban00 +1 yıl 🤣🤣🤣 ekstra ücret olur ama Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Diyorsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet Yorumla gecceciyimmm +1 yıl Kabul ediyorum Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alır kullanirizda 1 5 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne guzel Yorumla Hadiiyani +1 yıl Siz wlirmisiniz yoksa örermisiniz Yorumla Yaban00 +1 yıl Öruyorum Yorumla Hadiiyani +1 yıl Maşallah becerikli kızımıza Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kullanıyorum ama satın almıyorum kendim örüyorum. 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne guzel
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Annem var örüyor ısınıyoruz sağolsun eli de çabuk 1 1 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne guzel
serercet Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl El örgüsü bir atkım var aşırı sıcak tutuyor 1 4 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet sıcacık oluyorlar Yorumla serercet +1 yıl kızçe beni hatırladın mı biraz sohbet edelim mesaj atar mısın bana Yorumla Yaban00 +1 yıl Yorumlardan Yorumla serercet +1 yıl evet daha önce de konuşmuştuk bana dm atar mısın canım ben atamıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kim yapıyor bunları 1 11 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ben yapıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banada yapar mısın Yorumla Yaban00 +1 yıl Alırsam tabiki yaparım Yorumla Yaban00 +1 yıl Alırsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nereden görüşebiliriz Yorumla Yaban00 +1 yıl Buradan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip etmiyorsun Yorumla Yaban00 +1 yıl Konuşmak için yapıyorsan uğraşamam. Ama cidden yaptırmak istiyorsan yaparim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden günlerdir seni takip etmeme rağmen bir türlü konuşamıyorum gizli yorum yapınca söylediklerimi beğeniyorsun da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uğraştırmak istemem ama sohbet olabilirdi Yorumla Yaban00 +1 yıl Ben iş için demiştim. Vaktimi boşa calma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Annemin, babaannemin örgülü kazklarıyla büyüdük biz bebeğem, hazır giyim mi bizi küçültecek 😏
Bebegem yapiyorumda belki alan olur☺️
Beyaz Kazak bebeğem. Large beden
Ha bide TV battaniyesi
🤣🤣🤣 sevgiline çocuğuna fikan
Ciddiyim ben
Ne sevgilisi bebeğem çöldeki bahtsız bedeviyim ben. Yaşlı anama kazak ördürüyorum ben halâ... Yap bir TV battaniyesi Filistin puşisi desenli müşterisi benim.
O pusi deseniyle
Çok tercih etmem. Battaniye, şal vs olursa kullanabilirim ancak.
Çok güzel modeller var
Nadiren. Epey eskiden ve çocukken çok giyerdim.
Anladım. Peki hediye olarak bu tarz şeyler alirmisin
Hayır
Kışın favorim el örgüsü atkı bere kazak 🤩🤩
Süper, yapıyorum satış yapmak içinde örmek istiyorum ama kimse almaz diyirlar
Neden almasınlar ama bir yumak olmuş 60 TL maliyetli olacak sadece hani hazirdan ucuz olmayınca millet sıcak bakmayabilir
Haklısın cidden ip çok pahalı, bakalım.
Ben alırım ama
Alırsan yapiyorum
Bere ve lif ne kadar istiyorsunuz
Modele ve büyüklüğe göre değişiyor.
kime alicaksiniz
Kendim için modeli ben atsam size bir bakarsanız kaç ilmek ne gider bilmiyorum fiyat verebilir misiniz ona göre
Tabi
Çok severim keşke yapabilsem
Ben yapıyorum, satışını yapmayida dusunuyorum ama bakalım, çok güzel stres attırıyor
Sen örersen her şey yakışır
Evet, oruyorum
Bana ne örersin
Ne istersen
Bere olsun. Başımda taşırım
🤣🤣
Seni seviyorum ben ya
🤣🤣🤣🤣 satın al
, bende severim
Elinden olsun
Ciddiyim bak
Sana mı
Bana mi
Sana mı alayım örgü bere
Hayır, benden satın al 🤣🤣
Olur. Siyah olsun
Tm
Kaç lira
Değişiyor
Adının İlk harfini de yaz bereye
🤣🤣🤣 ekstra ücret olur ama
Diyorsun
Evet
Kabul ediyorum
Alır kullanirizda
Ne guzel
Siz wlirmisiniz yoksa örermisiniz
Öruyorum
Maşallah becerikli kızımıza
Teşekkürler
Kullanıyorum ama satın almıyorum kendim örüyorum.
Ne guzel
Annem var örüyor ısınıyoruz sağolsun eli de çabuk
Ne guzel
Atkı falan güzel olur
aynen sıcacık
El örgüsü bir atkım var aşırı sıcak tutuyor
Evet sıcacık oluyorlar
kızçe beni hatırladın mı biraz sohbet edelim mesaj atar mısın bana
Yorumlardan
evet daha önce de konuşmuştuk bana dm atar mısın canım ben atamıyorum
Lazım olursa alırım
Kim yapıyor bunları
Ben yapıyorum.
Banada yapar mısın
Alırsam tabiki yaparım
Alırsan
Nereden görüşebiliriz
Buradan
Takip etmiyorsun
Konuşmak için yapıyorsan uğraşamam. Ama cidden yaptırmak istiyorsan yaparim
Neden günlerdir seni takip etmeme rağmen bir türlü konuşamıyorum gizli yorum yapınca söylediklerimi beğeniyorsun da
Uğraştırmak istemem ama sohbet olabilirdi
Ben iş için demiştim. Vaktimi boşa calma
sevmem