13 Şubat 'ta ayrılıp 15 Şubat 'ta tekrar barışan sevgililer.. 💝😄

13 Şubat 'ta ayrılıp 15 Şubat 'ta tekrar barışan sevgililer.. 💝😄

Hayır tabi ki de affedilmez sırf hediye almamak para harcamamak için ayrılıyorsa zaten gerçekten sevmemiş ya da aşık olmamış demektir bu yüzden de affedilmemesi gerekir gerçi benim hiç sevgilim olmadı zaten
Bu tür şeylere girmeye gerek yok. İnsanın maddi durumu belki müsait olmayabilir. Güzel bir açıklama ile karşısındaki durumu izah etmelidir.
Bana en büyük hediyenin kendisi olduğunu bilmiyorsa ve böyle bir şey yapıyorsa zaten ben ayrılırım ondan
Cevap
16Cevap
Hayır affedilmez gadası
Sevgililer günü hediye mi almak gerekiyor?
böyle bir gereklilik yokken böyle düşünerek ayrılan biri varsa gerçekten sen koy tekmeyi o zekasıza :)
Ahdhhh yok artik ya bunu yapan var mi cidden 😀Ben bu yasima kadar tek bir kez sevgililer gununde sevgilimle oldum yani yanyana gecirdik o da ilk sevgilimdi 10 yil once falan😅
Öyle bişey yok. Ya hep ya hiç. Uğraşmak istemiyorsan hiç sevgili yapmayacaksın benim gibi kafan rahat olacak. Ya da uğraşacaksın. İşime gelince küsüp sonra geri geleyim. Oldu canım 😂
Boyle saçma sebep mi olur a. mk bi çiçek küçük bi hediye almak bu kadar zor değil bunun için almayıp ayrilacak insan da benim sevgilim olamaz zaten.
Biz hediyemize sevgili bulamıyoruz millet hediye yüzünden sevgilisini şutluyor.
Ama takdir edilesi hareket ekonomi biliyor 😂
Cimri pisliğin teki dağ ayısı sakın böyle kişileri hayatınızda tutmayın
hediye alacaksa 14 subat a ozel sevgili de olunabilir aslinda
O affedilir mi bilmem ama onu affeden asla affedilmez.
Ne affedeceksin zaten saçma sapan şeyler yok sevgililer günü bilmem ne gavur özentisi
Böyle ucuz numaralara giren biri zaten benim hayatımda olamaz..
hediye zorunlumu sanki :D kendimiz aşlıca hediyeyiz zatn
affedilmez açık ve net
Buna cevap vermeye gerek yok :D
affetme almasın ama illa almamak için ayrılmasın
Ticari zekasından dolayı affedilmeli
Bunun için ayrılır mı insan
Bu da cimrilik ya
Almak için yapan ile ayrılan aynı kafandandir
Akıllılar işte 😅
Sevgilisine hediye almak istemeyen sevgili olmasın
Hediye içinde ayrilinmaz
Almiyom desin daha mantıklı