Sanırsın tiffany'den yüzük almışlarda geri istiyorlar sjsjsj

Sanırsın tiffany'den yüzük almışlarda geri istiyorlar sjsjsj

Hayır ben hediyeleri sadece isterse verirdim aynı şekilde ben aldığım hediyeyi de geri istemem.. sonuçta o hediyeler onun oldu. ve o zaman severek aldım.
Bunu utanç olarak görüyorum ya. Ya hayır onunla vakit geçirmek güzel olduğu için ve hoşuma gittiği için almışımdır zaten. Yeri gelir kendime almam hayatımdaki kadına alırım, bir gün ayrılırız diye düşünüp almayalım mı çok mantıklı bir hareket değil benim için
Açıkçası. Kimse Hediye sıfatıyla Verdiğini Geri istemez bana göre Tenezzül ETMEZ. İsteyen Zaten katekterinden şüphe etmeli öyle Bir tıp insanla evlenenlerin Allah yardımcısı olsun.🤲☺️
Kesinlikle katılıyorum
Hediyenin toplamı 1189 TL imiş 😁 unutma lütfen iadeyi 🙈🙈
Cevap
15Cevap
sevgili doneminde gida disinda bir hediye kabul edilmemeli. birine hediye aliyorsan da hediye artik sana ait demektir. zorla aldirmadilar. boyle diyen olursa scp kutuya yollayin koklasin
Ya aldığı dürümün, biscolatanın , suyun parasını bile isteyenler var😂Yani hiçbişey kabul etmemek gerek hatta
Hayır, sevgiliden gelen hediyeler ayrılık sonrası çöpe atılır. Veya geri dönüşüm kutusuna atılır.
İyiymiş taksi parası vs de istesinler saçmalığa bakarsan
Valla taksi parasını da isteyen oldu sjdjf. Bizzat kendim yaşadım sjshfh
😂😅hasst taaneye beraber gitsinler
Hayır tabiki o yüzden evlenene kadar hediye olayına karşıyım hele pahalı hediye hiç
Sen demedin al diye kendi almış yaptığı basitce bir davranış bide fiyat tutmuş oturmuş
Sesli güldüm bu ne artık harbi kötüye gidiyoruz çıkarsız bir şey yapan yok demekki
Ayrılma kararını dahada tasdikleyen bir sebep
maalesef ya kisiden kisiye değisir ama cimri biriymiş ben olsam yapmam ama karşidaki cimriymiş baya bence zorunlu degil ama istenirse verilmelidir
Hepsinin toplam 1189 yaptığı bir dönem mi vardı vay anasını ekonomi ne hale geldi
Küsüratına kadar yazmış 😅
İsterse verilir. Ben istemezdim.
Ben hepsini çöpe atmıştım istese verirdim😂
Pahalı olanlar verilir bence
Yo istemek ayıptır hatta
İbanı ister yollarım, 50tl bahşiş koyarım
Ben direk çöpe atarım
hepsi çöpe gitmeli
Hiç uğraşamam.
Ben her şeyini atmıştım
Verilmesi iyi olmaz
Donuna kadar alırım.