Sevgili olanlarda hediye telaşı başladı sanırım. “Ne alsam nasıl yapsam” gibi... Ah ben bir kinder sürprize bile aşşırı sevinirim🥳 Hediye beklentim olmazdı; küsmezdim de. Herşey hediye değil ki o gün bence. Peki siz , sevgililer gününde hediye almayan sevgilinize küser misiniz?
Sevgililer Günü'nde hediye almayan sevgili ayrılmayı hak eder mi?
küsenler kavga edenler daha bir iyi erkeklerin gözünde kız sevgilisi lüks yere götürmedi diye kavga etmiş sevgilisiyle erkek kıza kendini affetirmek için elinden geleni yapıyor bende sevgilim bana 10 liralık çikolata aldı diye mutlu oldum ama hiç bir kıymetim yok gözünde
" Hediye beklentim olmazdı; küsmezdim de. Herşey hediye değil ki o gün bence. " , şu kısma tüm dünya birlik olup evet bu doğru diye aynı anda bana söylese, gökten melekler yanıma gelip bu doğru , allah tarafından doğru olduğunu sana bildirmek için gönderildik dese bile yine inanmam, yok daha neler yani, o gün olmasa bile diğer gün arkadaşların sorduğunda gene gidip kavga çıkaracaksın, kadınlığın kanununa ters bu :D
Merhabaaa, Sevgilim olduğu zaman hiç böyle telâşlarım olmadı çünkü almak zorunda hissettiğim almak yerine içimden geldiği başka bir gün alırdım daha mutlu olurdu hatta 14 şubatı o kadar kutlamazdik ki bana hediye aldığında şaşırmıştım ehfhfhe
Yanı benden ayrılmadı almadığı zaman bende ayrılmadım.
Eski sevgilim doğum günümde bile almadı ben de alsın istemiyordum zaten ısrar etmem içinden gelirse alır bir kez kutlamamıştı da ayrılmaya sebep değil ama kutlamaması kırılmaya sebep kimse hediye almak zorunda değildir biraz kendinize güveniniz olsun hediyenin köpeği olmayın
Bir gün değil hergün kutlanması gerekirken sadece bir gün için bu kadar hazırlık ve telaşe bana mantıksız geliyor. Hayat arkadaşım bana sonsuz saygı, sevgi duysun bu bana en büyük hediye.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 583 cevap paylaştı.
Yaş 24 henüz sevgililer günü kutlamak nasip olmadı 😬 doğumgünümde bile hediye beklemem ben, hatırlanması yeter de artar bile; sevgililer günü de biraz abartılıyor sanki