Söz çiçeğim için çok kararsız kaldım lacivet abiye giyicem konseptim mavi beyaz sizce kırmızı mi mavi beyaz güller mi siz olsaniz hangisini secersniz lacivert giyen birine
Söz çiçeğim için çok kararsız kaldım lacivet abiye giyicem konseptim mavi beyaz sizce kırmızı mi mavi beyaz güller mi siz olsaniz hangisini secersniz lacivert giyen birine
Bireysel olarak düşünecek olursak kırmızı dizayn olarak güzel laciverttin dizaynı kırmızı gibi olsaydı daha hoş olurdu.. ama elbiseniz lacivert olduğu için konsept oluşturduysanız tavsiyem maviyi alın… diğer türlü çok göz yorucak alakasız parçaların birleşimi gibi..
Lacivert kıyafetiniz ile lacivert çiçekler çok boğucu olacaktır. Bana kalırsa kırmızı daha iyi olur. Ama söz için kırmızı çiçeklerin görüntüsü sanki damat hediyesi gibi görünüyor. Lacivert çiçek seti daha uygun görünüyor. Onun farklı rengi var ise onu alabilirsiniz.
Elbisen lacivert olduğu için illa ki çiçek de o tonlarda olsun diye düşünme bence. Kutu şeklinde olanlar klasikleşti üstteki buketler çok hoş. Kırmızı renkte ona benzer veya beyaz güllerle karışık halde olabilir. Hayırlı olsun 🌿
Cevap
4Cevap
Maviyi beğendim elbisende mavi olacağı için eş adayında lacivert kravat takarsa değmesinler keyfine
Mutluluk ömür boyu seninle olsun ✨
Hepsi laci olunca göz yorar gibi bari cicek kirmizi olsun
Ben kırmızıyı beğendim kıyagetime uydur cam diye düşünme illa
Kırmızı çok güzel duruyor
Lacivertle güzel olur mu ki
Olur bence ya kırmızı ile lacivert uyar bence
Kaç lira bu angajman
4 bin
Ee yuh kendin yap daha iyisi
Nasıl yapicam ki
Bu güller gerçek değil değil mi baya ucuza getiriyorlar sen yapsan en fazla bir buçuk olur
Kırmızı bencee mutluluklarr bu arada askm
Teşekkürler 🌼
Kırmızı demode bence maviden devam
Çok mavi kötü durmaz mi elbisemde lacivert çünkü
Lacıvert olanı cok guzel
Gold krem al sade olsun.
Bence kırmızı daha iyi
Ay bu kadar detaya takılıyor musunuz cidden
Lacivert çok soğuk bir renk
Her ikiside fazla alaturka ve demode
O zaman 2. daha iyi
Mavi beyaz güller