Moda & Stil 1 ay Kararsız kaldım, bu elbisenin hangi rengi daha iyi? Meldaales Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hangi rengi sizce Kararsız kaldım, bu elbisenin hangi rengi daha iyi? Görüş Yaz 46 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 1 ay mavi derim ama üzerinde görmeden olmaz belki siyah taşır vücudunu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mysteriaa Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 95% 1 ay Ten rengine bağlı ama siyah her tene yakışır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Chfhchuchcj Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Bence maviyi seçmek ten ve saç rengine de bağlı olmalı eğer uyarsa güzel olur. Ama siyahta her zaman gider Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Guru Yaş: 37 , eig 95% 1 ay Moda & Stil konusunda 1,3b görüş paylaştı. Uzun abiye tarzı olanı yok mu bunların Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 6b görüş paylaştı. Birincisi daha güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Moda & Stil konusunda 467 görüş paylaştı. Ben maviyi tercih ederdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aslıı_449 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 100% 1 ay mavi çok güzel görünüyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Moda & Stil konusunda 588 görüş paylaştı. Siyah olanı kesinlikle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ErotikAdam Takip Et Yoda Yaş: 33 1 ay siyahı tercih etmelisin Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Guru Yaş: 30 1 ay Moda & Stil konusunda 361 görüş paylaştı. Siyah her zaman prim yapar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 97% 1 ay Bu tip gıyımler Bı bana mı ucuz gelıyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Siyah olanı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eig 95% 1 ay Moda & Stil konusunda 1b görüş paylaştı. bence mavi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
barmen1515 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 ay sarısın ısen mavı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 93% 1 ay Mavi al Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ardaartun22 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 ay siyah hanım efendi... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 22 , eig 83% 1 ay Moda & Stil konusunda 854 görüş paylaştı. Mavi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 97% 1 ay Moda & Stil konusunda 744 görüş paylaştı. Mavisi çok güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Siyah daha iyi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 61% 1 ay siyah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
26Görüş
mavi derim ama üzerinde görmeden olmaz belki siyah taşır vücudunu
Ten rengine bağlı ama siyah her tene yakışır
Bence maviyi seçmek ten ve saç rengine de bağlı olmalı eğer uyarsa güzel olur. Ama siyahta her zaman gider
Uzun abiye tarzı olanı yok mu bunların
Birincisi daha güzel
Ben maviyi tercih ederdim
mavi çok güzel görünüyor
Siyah olanı kesinlikle
siyahı tercih etmelisin
Siyah her zaman prim yapar
Bu tip gıyımler Bı bana mı ucuz gelıyor
Siyah olanı
bence mavi
sarısın ısen mavı
Mavi al