Moda & Stil Bu elbisenin hangi rengi daha güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor 4 renk arasında kararsız kaldım görüşlerinizi paylaşırmısınız Kırmızı Yeşil Pembe Mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu elbisenin hangi rengi daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence kırmızı olan daha güzel gibi görünüyor kesinlikle 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nerde giyeceğine göre değişir düğün ortamı için kırmızı iyi gider kırmızı topuklu ayakkabı ve ten rengi ince külotlu çorap ile 0 0 Yorumla
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Mavi ve yeşil arasında kaldım ama ten rengin göz rengin ve saç rengini alabilir miyim? 1 0 Yorumla
Hz_Joker Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 30% +1 yıl Gün içinde mavi, gece kırmızı olabilir. Mavi, ferahlık hissi veriyor. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kırmızı da güzel ama basit duruyor, ben yeşil rengi beğendim 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. + pek anlamam ama mavi. 0 0 Yorumla
AhesteEbru Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. Kırmızı daha iyi diğerleri sıradan. Mutlaka aksesuar lazım 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl mavi ve mint yesilini begendim ben gayet guzeller 0 0 Yorumla
Kadınca0 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ten rengine göre belirle fakat pembe olan baskın durmuyor ben maviyi beğendim. Açık tenliysen mavi olabilir buğday tenliysen kırmızı çok iyi durur. 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Elbiseyi beğenmedim ben direkt 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Mavisi hoş bence 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Kırmızı ya da mavi 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Kırmızı renk olan elbise güzel 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Mavinin altına da seksi bir siyah renk topuklu 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı. Yeşil sanki 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 977 cevap paylaştı. Yeşil renk dedim 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yeşil 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Mavi güzel 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. Mavi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bence kırmızı olan daha güzel gibi görünüyor kesinlikle
Nerde giyeceğine göre değişir düğün ortamı için kırmızı iyi gider kırmızı topuklu ayakkabı ve ten rengi ince külotlu çorap ile
Mavi ve yeşil arasında kaldım ama ten rengin göz rengin ve saç rengini alabilir miyim?
Gün içinde mavi, gece kırmızı olabilir.
Mavi, ferahlık hissi veriyor.
Kırmızı da güzel ama basit duruyor, ben yeşil rengi beğendim
Kırmızı daha iyi diğerleri sıradan. Mutlaka aksesuar lazım
mavi ve mint yesilini begendim ben gayet guzeller
Ten rengine göre belirle fakat pembe olan baskın durmuyor ben maviyi beğendim. Açık tenliysen mavi olabilir buğday tenliysen kırmızı çok iyi durur.
Elbiseyi beğenmedim ben direkt
Neden
Kesinlikle yeşil
Yeşil kırmızı evet doğal
Ben yeşili çok sevdim
Yeşil aşırı güzelmiş
Mavisi hoş bence
Yeşil ve Mavi güzel görünüyor
Kırmızı ya da mavi
Daha çekici geldi kırmızı
Kırmızı renk olan elbise güzel
Kırmızı olan her zaman çekicidir