Moda & Stil Sizce hangi elbise daha güzel, kararsız kaldım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle 1 Kesinlikle 2 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Günlük giymek için Sizce hangi elbise daha güzel, kararsız kaldım? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir numara diyelim, ikincisi çok demode duruyor 0 0 Yorumla
edaa0000 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Birincisi güzel, ikincisinin deseni biraz karışık hem, renk olarak da model olarak da birincisi diyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler❤ Yorumla edaa0000 +1 yıl Rica ederim 🌷 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl bunlar ne be masumlar apartmanı safiyenin annesinin elbiseleri gibi 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İkiside güzel. lakin ten uyumun çok farkettirir 2 8 Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenliyim Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Saçlar Yorumla teflon-_-tava +1 yıl İlk baştaki tenine uygun Yorumla Soran +1 yıl Saç rengim turuncu bal köpüğü arası Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Uyum sağlar Fazla zıt olmayacaktır. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla teflon-_-tava +1 yıl Rica ederim Yorumla serdarcihan5 +1 yıl fizikte önemli Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl ikiside güzel değil ama başka seçeneğin yoksa 1. daha iyi 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. İkiside güzel değil keşke daha iyi renk geçişleri olan kumaşlara baksaydın 0 0 Yorumla
yellownavybluewoman Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Merhaba hamile elbisesi gibi geldiler bana ama üsteki daha modern bir yapıya sahip 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl bence 1 iyi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl rica ederimm Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ayyy ne harika elbiseler zevklisin: ) 0 1 Yorumla ikizterazi +1 yıl Sen kötü diyene bakma yarısı max kombin pantolon bluz Yorumla
panikatakkkkkk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 1 biraz daha iyi bence 2 çok boğuk renkler 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. karıma alsaydım koyu rengini seçerdim 0 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl mocacığına sorsana Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl 1. elbise daha güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
bekoom Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl 1deki daha güzel 2. cisi pek hoş durmuyor açıkçası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
DüşmüşMelekler Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle 2 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 506 cevap paylaştı. Kesinlikle 2 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 994 cevap paylaştı. 1. guzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir numara diyelim, ikincisi çok demode duruyor
Birincisi güzel, ikincisinin deseni biraz karışık hem, renk olarak da model olarak da birincisi diyorum.
Teşekkürler❤
Rica ederim 🌷
bunlar ne be masumlar apartmanı safiyenin annesinin elbiseleri gibi
İkiside güzel. lakin ten uyumun çok farkettirir
Beyaz tenliyim
Saçlar
İlk baştaki tenine uygun
Saç rengim turuncu bal köpüğü arası
Uyum sağlar
Fazla zıt olmayacaktır.
Teşekkürler
Rica ederim
fizikte önemli
ikiside güzel değil ama başka seçeneğin yoksa 1. daha iyi
İkiside güzel değil keşke daha iyi renk geçişleri olan kumaşlara baksaydın
Merhaba hamile elbisesi gibi geldiler bana ama üsteki daha modern bir yapıya sahip
bence 1 iyi
Teşekkürler
rica ederimm
1...
Kesinlikle bir
Ayyy ne harika elbiseler zevklisin: )
Sen kötü diyene bakma yarısı max kombin pantolon bluz
Tabiki siyah digeri babane eteği gibi
Güzel değiller ama ilk
1 biraz daha iyi bence 2 çok boğuk renkler
karıma alsaydım koyu rengini seçerdim
mocacığına sorsana