Moda & Stil Sevgilim için iki elbise arasında kaldım sizce hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bedeni xs 1.72 ye 55 kilo siyah beyaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilim için iki elbise arasında kaldım sizce hangisi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hannahthefamous Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Beyazı al ben pavyon karısı mıyım diyip senin azına sıçs'ın jxjcxjjxjc 1 4 Yorumla Soran +1 yıl yurtdışında bir mekana gideceğiz Yorumla hannahthefamous +1 yıl Yurtdşında da pavyon karısı elbisesi bu jcjcjfjdjfjf Yorumla EsmerBeyli +1 yıl Sevgilisinin hoşuna gidiyor bunları üzerinde görmek zevk alıyor oda Yorumla hannahthefamous +1 yıl Demek ki sevgilisi pavyon karısı seviyor Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Siyah 2 5 Yorumla Soran +1 yıl gece klubü için uygunmudur Yorumla Besara +1 yıl İkiside uygun onun için ama beyazın dekolteleri biraz mide bulandırıcı geldi bana Yorumla Soran +1 yıl sen siyah tercih ediyorsun sanırım Yorumla Besara +1 yıl Evett Yorumla EsmerBeyli +1 yıl Beyazda kalça çok güzel görünüyor Yorumla
vitalife Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Siyah cok iyi. Bunu cikartmadan sevis mesela :) 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Şu beyazı al ki milletin gözü gönlü açılsın 👍🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
siyah daha şık duruyor
Beyazı al ben pavyon karısı mıyım diyip senin azına sıçs'ın jxjcxjjxjc
yurtdışında bir mekana gideceğiz
Yurtdşında da pavyon karısı elbisesi bu jcjcjfjdjfjf
Sevgilisinin hoşuna gidiyor bunları üzerinde görmek zevk alıyor oda
Demek ki sevgilisi pavyon karısı seviyor
Siyah
gece klubü için uygunmudur
İkiside uygun onun için ama beyazın dekolteleri biraz mide bulandırıcı geldi bana
sen siyah tercih ediyorsun sanırım
Evett
Beyazda kalça çok güzel görünüyor
Çok güzel sevgilinin üzerinde görmek isterdim
Siyah cok iyi. Bunu cikartmadan sevis mesela :)
Şu beyazı al ki milletin gözü gönlü açılsın 👍🏻
Siyah