Durumum olmamasına rağmen pahalı bir hediye aldım ve aldatıldım. Daha saatin borcumu bitmemişti, nasıl toplanırım?

arkadaşlar geçen bi soru sormuştum maddi durumum iyi olmamasına rağmen krediyle sevgilime 5k lık bi saat aldım kötü mü yaptım diye.(daha 1 aydır konuşuyoduk) bana enayimisin iade et diyenler olmuştu ama etmedim. dün buluştuk ve hediyeyi verdim çok beğendi herneyse ben yanından gittikten sonra arkadaşımla buluştum bir cafede oda oraya geldi ama beni farketmedi bi kızın yanına gitti baya samimilerdi ben o an sinirden ağlıyodum ama o kızla gülüp eğleniyodu sonradan beni farketti ama görmemezlikten geldi yanında kız var diye bişry yapamadı yani. bende o an ne yapacağımı bilemedim ve yanlarına gitmedim onlarda sonradan arabaya binip gittiler. bugünde aldığım saatler story çekmiş daha saatin borcunu ödeyemedim bile ne yapmam gerek lütfen yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum

Durumum olmamasına rağmen pahalı bir hediye aldım ve aldatıldım. Daha saatin borcumu bitmemişti, nasıl toplanırım?