arkadaşlar geçen bi soru sormuştum maddi durumum iyi olmamasına rağmen krediyle sevgilime 5k lık bi saat aldım kötü mü yaptım diye.(daha 1 aydır konuşuyoduk) bana enayimisin iade et diyenler olmuştu ama etmedim. dün buluştuk ve hediyeyi verdim çok beğendi herneyse ben yanından gittikten sonra arkadaşımla buluştum bir cafede oda oraya geldi ama beni farketmedi bi kızın yanına gitti baya samimilerdi ben o an sinirden ağlıyodum ama o kızla gülüp eğleniyodu sonradan beni farketti ama görmemezlikten geldi yanında kız var diye bişry yapamadı yani. bende o an ne yapacağımı bilemedim ve yanlarına gitmedim onlarda sonradan arabaya binip gittiler. bugünde aldığım saatler story çekmiş daha saatin borcunu ödeyemedim bile ne yapmam gerek lütfen yardım edin kendimi çok kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
1 aylık adama kredi çekip 5 binlik saat almak büyük ahmaklık kusura bakma. Bir ton insan uyarmış dinlememişsin hayat da seni bu şekilde terbiye etmiş diye yorumladım. Pasif davranıp izleyeceğine yanlarına gitseydin dicem de Allah bilir sevgili bile değildiniz henüz o yüzden o cüreti gösteremedin. Sevgili bile olmadığın 1 aylık adam be kızım. Kendine almamışsındır daha o fiyatta hediye.
bugüne kadar kendime aldıklarım bile o kadar etmeye bilir 🥺 çok değer verdiğim için oda marka şeyler beğendiği için mutlu olsun istedim ama olan bana oldu
Saati geri iste
1 aylık olması onemli degil sana değer vermemiş, ne yapacaksın şimdi isteyecekmisin saati. Bırak kalsın buda sana ders olsun. Daha kötü seylerde yasayabilirdin.
🤦🏼♀️ yapmayın ya şunu. Belki kuzeni vs de olabilir diyeceğim ama o zaman tanıştırırdı. Ne konuştunuz sonra?
kuzeni olsa niye beni görmemezlikten gelsin. cafedeyken yazdım aradım falan cevap vermedi
Evet işte onu diyorum. Sonrasında konusmadiniz mı?
yazdım görüldü attı bende engelledim
Gidip kıza söylesen çok iyi olur 😄
Sen neden 1 ay tanıştığın adama seni zorlayacak hediyeler alıyorsun Git iste madem öyle ver hediyemi de. güzel kardeşim bak sen
1 aylık sevgiline kredi çekip hediye almak ! Nobel bilim ödülüne seni aday gösteriyoruz kardeşim 👏🏻👏🏻👏🏻
1 aylık adama 5k harcarsan böyle olur canım ağla şimdi öde tıpış tıpış
haklısın maalesef
Bir musibet bin nasihat demişler
Ayrıl ve o saati ondan iste. hakketmeyen insanlara da birdaha kalbini verme saf olma
engelledim heryerden
teşekkür ederim
Geçmiş olsun umarım daha güzel ve kıymet bilen birini bulursun
umarım sağol 🙏
Ağlıcam ya çok üzüldüm, bence saati geri işte öyle bişey varsa
nasıl istenir ki 🥺 sence pişman olup döner mi kendimi çok kötü hissediyorum
Kötü hissettiğini biliyorum, o öyle bişey yaptıysa sen de yüzsüz gibi davran
Geçmiş olsun saati alma derim ve onu heryerden engelle.
engelledim 🥺 sence pişman olur mu kendimi çok kötü hissediyorum
Pişman olur mu bilmem ama unutmaya çalış onu.
anladım teşekkürler
Saati geri isteyeceksin. Sonra da def edeceksin gidecek…
Sat internet sitesinde ve bi daha böyle hatalar yapma onlar sana alsın.
Selam onunla diyalogubu bitir seni uzmekten başka kırmaktan başka bişey çıkmaz ondan.. sana verdiği değer ve ilgi ortada. başka kızla arabayla kim bilir nereye gidip seviştiler anladın o yüzden seni kullanmasına izin mi vericen.. beni dinle kapat konuyu şans bile verme. haksiz mıyım sen söyle?
6 senedir tanıyorun bir toplu iğne dahi almadım ne olacağını bilemeyiz
geçmiş olsun bir yıllık sevgilim bile olsa öyle hediye almazdım ama olan olmuş olan şey için seni suçlamayacağım. Keşke demek yerine güçlü bir kadın olarak onun karşısına çıkıp pişman et bir daha da öyle bir şey yapma
anladım teşekkür ederim
yazıklar olsun ona
Saati alıp oracıkta ona monte edecektin
Enayisin net
haklısın
Aşağıda yorumlarını okudumda enayi yanına aptallda yazabiliriz hala pişman olup geri döner mi yazmışsın 🤦🤦
pişman olmasını istemem suç mu? pişman olup döneceğinde onu reddetmek istiyorum ne var bunda
Buna sen inandın mi? Neye pişman olacak lan tüh beee daha bu kızdan ne koparacaktim bı gidim özür dileyim mi dicek
kendisi zaten zengin
Heh bide onun üstüne mi aldın sen kredi çekip 🤦 hayır nerden tutsak elde kalan ve aptalca bir davranış abi cidden ne yiyip içiyorsunuz böyle adamciklari seviyorsunuz
doğru haklısın ne diyim
Ders al
Saati geri al