Para göndermiş alıyım mi şimdi hediyeyi ay hevesim de kaçtı artık?

Evleneli bir yıl oldu maddi açıdan da baya zorlu bir evlilik oldu. Bir haftadır annesinin yanında kalıyorum hastanede. Bugün doğum günü ve sırf hani artık bugün çalışayım da para alayım biseyler yapayım diye kafamda kuruyorum. Söyledim de yok isye hediye istemiyorum sen gül yeter dedi. Evde bı iş tek vasina yapamayacakmis beni çağırdı eve gel diye kardeşim istemiyorum bak gelirsem yine beş parasız kalicam istemiyorum. Yok illa gel gittim eve yaptigim işi de beğenmez sürekli laf eder haliyle iyice canım sıkıldı. İşte bu sefer bağırmaya başladı işte ne anlamı kaldı sen artık dünyanın en güzel hediyesoni alsan ne falan ya heveslendim niye hevesimi kiriyosun niye yani bırak en kotu bı anahtarlık alıp geliyim heves ettim niye zorluyosun hayır bı de bı hafta sonra herkesin içinde bana hediye almadın diye şaka yapcak bı de aklınca bı de yaptığımız iş de boşuna gitti ki böyle olacağını da biliyorduk anlatacak kimsem de yok mal gibi geldim parkta tek başıma agliyom sinirimden para gonderecekmis şimdi aynı şey mi niye anlatamıyorum derdimi bı de haksız oluyorum üstüne bunu bı saat önce paylaşmıştım da cevap gelmedi yeniden sormak istedim

Para göndermiş alıyım mi şimdi hediyeyi ay hevesim de kaçtı artık?