Güncellemeler
+1 yıl
normalde takmamıştım kargo fiyatını arkadaşlarım sevgilin pinti herhalde dediği için içime kurt düşürdüler ben de bi sorayım dedim benimle aynı fikirde olanlar var mı diye cevaplarımı aldım teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Belki unuttu belki parası kalmadı iyi tarafı gör kötü tarafı görme.
Evet ben de böyle düşünüyordum bir de başka şehirde düşünüp yollamış parayı mı düşüncem bazıları pintidir dedi de 😬ondan şeyettim
of abartma Allah aşkına buraya bile yazıyorsan bunu ayrıl gitsin çocuğa yazık.
Abartmadım insanları dinlemek istedim mehtap kes
bu yaptığın çok ayıp ama
Onu canımdan çok seviyorum, parası umrumda değil sadece merak ettim benim gibi düşünenler var mı diye üzgünüm
canım hediye göndermek zorunda değildi sonuçta sana değer verdiği için göndermiş , kargo ücreti de dalgınlığına gelmiştir yanlışlıkla olmuştur
ya da maddi durumu nasıl , hediyeyi alıp kargoyu ödeyemeyecek durumda mı
Evet teşekkür ederim anlıyorum ama bazı arkadaşlar goy goy yaptı enişte pinti herhalde diye ben de gaflete düştüm
Yani durumu o kadar kötü değil sana hediye göndericem diyip duruyordu hatta sweat falan da gönderecekti onu unutmuş koymayı
goy goy geçenler biraz cahil anlaşılan , takma kafana böyle şeyleri hediye almış ona odaklan bence
Tamam teşekkür ederim kalbini kırdıysam özür dilerim ❤❤🤗
ben kırdıysam özür dilerim asıl prenses ❤️❤️
Ne demek estağfurullah😇
Unutmuştur ya sonuçta aldığı hediyenin yanında nedir kargo ücreti. Takma buna.
Evet ben de öyle düşündüm haklısınız yani o kadar düşünmüş yollamış uğraşmış kargoya vermiş kargo parası nedir ki
Ödeyince ne oldu iflas mı ettin bazı insanlar cidden değişik
parasında değilim dedim zaten hediyeyi alıp kargo ücreti ödetmesi garibime gitti sadece kendisine de söylemedim zaten. Cırlamazsan sevinirim
Cirlamadim zaten mantıksız unutmuş olabilir insanlık hali
Ayyy sevgilim banağğ kargo parasiniii ödettiğğğ nedeğnnn böyle yaptığğğğ inanmıyorummm bana ücret ödettiiğğ ağlıyorummm ıhığğğğğ (Böyle mi dedim) sadece benim gibi düşünen var mı görmek istedim
Siz iyi alışmışsınız erkeklerden herşeyi bedavaya getirmeye
Gerekirse düğün masrafımızı çalışır ben karşılarım ona olan sevgim sorgulanmaz o yüzden her şeyi bedavaya getirmek söz konusu olamaz
Hahaha 15 lira kargo ücretini sorguluyorsun
Bütün Türk kızları aynı
Ezik fakirler cimrilikten ölecek neredeyse
Anca erkeğin parasıyla adam olursunuz gerçekler bunlar
Tamam abi.
belki o şeyi görmemiştir bile böyle düşünmen çok malca gidip sormak varken burada takılıyorsun
Ona kötü hissettirmek istemedim ama çok da önemli değil güncellemeyi okursan eğer anlarsın
yanlış yapmıştır çocuk yüklenme
Yok kendisine çaktırmadım zaten kendisi de hiç bahsetmedi sormadım da sadece alternatif olarak insanlardan dinlemek istedim benim gibi düşünen var mıdır diye
Unutmuş olabilir yoksa ayıp etmiş
Biraz mal galiba
Abi benim bebeğim niye mal oldu şimdi 😢
Komik
Ayıp etmiş