Alışveriş & Hediyeler Ailem bana giyecek birsey almıyor ne yapayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kredi kartıyla ödedim ben de. Gene onlar ödeyecek zaten Ailem bana giyecek birsey almıyor ne yapayım? Cevapla Kredi Kartı Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 10 ay Dayak siparişiniz nedir hanfendi;Yumruk + Tekme HafifŞiddetli yumruk + KemerYan ürün olarakta 3 ay ceza mevcut 0 2 Yorumla Soran 10 ay Babam yok evde zaten olsa böyle olmazdı belki o anlardı beni kim bilir Yorumla TheSaintBalloon 10 ay Kredi kartımdan ödeme yapılmış. Kızım sen mi yaptın. Söyle bir şey yapmayacağım Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 10 ay işe gir kendi paranı kazanıp harcamak gibisi yoktur 0 5 Yorumla Soran 10 ay Belki çalışamıyorum belki çalışmam gereken bir sınav var? Yorumla TheLeydimmmm 10 ay hem çalışıp hem de sınavına hazırlanan hazıra konmayan nice insanları örnek alabilirsin Yorumla Soran 10 ay Herkes aynı kapasitede degil ben beceremem ikisini hem durumumuz var , olmasa isyan etmem Yorumla TheLeydimmmm 10 ay senin onlardan neyin eksik her zaman başarırım de yaparım de kendine olan güveninde artar hem de sosyal bir çevren olur evde otura otura geze geze nereye kadar Yorumla Soran 10 ay İstemiyorum ya Allah allah ben böyle evde hazirlanicam hem bakamayan doğurmasın. Giysi la giysi temel ihtiyaç. Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% 10 ay Zengin birini bul aldır 0 1 Yorumla Soran 10 ay Ailem zengin zaten şerolar Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 96% 10 ay Neden almiyorlar 0 20 Yorumla Soran 10 ay Cimri oldukları için Yorumla Freedown54 10 ay Almışsın ama sen iste Yorumla Soran 10 ay Başım derde girecek Yorumla Freedown54 10 ay Neden ki Yorumla Freedown54 10 ay Kaç para harcadin Yorumla Soran 10 ay 4 bin küsür Yorumla Freedown54 10 ay Kart senin adına mi Yorumla Soran 10 ay 10 bin liralık altın alsın ailem anca. Cimri köpekler Yorumla Soran 10 ay Evet benim adıma Yorumla Freedown54 10 ay Nasıl oduyeceksin Yorumla Freedown54 10 ay Peki Yorumla Soran 10 ay Annemden istiyicem 5 bin atesle kendime giyicek biseyler aldım diyicem Yorumla Freedown54 10 ay Ne okuyorsun verirmi annen sence Yorumla Soran 10 ay Okulum bitti şu dönem çalışamıyorum. Verir, verecek Yorumla Freedown54 10 ay Bencede versin ne iş yapıyor ailen Yorumla Soran 10 ay Emekli yuksek memurlar. Kiralar falan da var dükkan evler falan Yorumla Freedown54 10 ay Ozman veriri Yorumla Freedown54 10 ay Ne okudun sen Yorumla Soran 10 ay Üniversite Yorumla Freedown54 10 ay Nerelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dayak siparişiniz nedir hanfendi;
Yumruk + Tekme Hafif
Şiddetli yumruk + Kemer
Yan ürün olarakta 3 ay ceza mevcut
Babam yok evde zaten olsa böyle olmazdı belki o anlardı beni kim bilir
Kredi kartımdan ödeme yapılmış. Kızım sen mi yaptın. Söyle bir şey yapmayacağım
işe gir kendi paranı kazanıp harcamak gibisi yoktur
Belki çalışamıyorum belki çalışmam gereken bir sınav var?
hem çalışıp hem de sınavına hazırlanan hazıra konmayan nice insanları örnek alabilirsin
Herkes aynı kapasitede degil ben beceremem ikisini hem durumumuz var , olmasa isyan etmem
senin onlardan neyin eksik her zaman başarırım de yaparım de kendine olan güveninde artar hem de sosyal bir çevren olur evde otura otura geze geze nereye kadar
İstemiyorum ya Allah allah ben böyle evde hazirlanicam hem bakamayan doğurmasın. Giysi la giysi temel ihtiyaç.
Zengin birini bul aldır
Ailem zengin zaten şerolar
Neden almiyorlar
Cimri oldukları için
Almışsın ama sen iste
Başım derde girecek
Neden ki
Kaç para harcadin
4 bin küsür
Kart senin adına mi
10 bin liralık altın alsın ailem anca. Cimri köpekler
Evet benim adıma