Ailem hiçbir istedigim kiyafeti giydirmiyor dar kot bile anca izin veriyorlar o da tunikle acik olmama rağmen adam akilli hicbir istedigimi giyemiyorum kisakolludan baska hicbirsey giydirmiyor ne elbise ne etek dizimin 1 cm ustu olsa laf ediyorlar surekli pantolon tisort biktim diger kizlari goruyorum ne guzel etekler elbiseler giyiyorlar ben yaz kis kot bunaldim artik haksiz miyim?
Cevabın nedir?
tutucu bir ailen var ama hiç oturup konusmayı düşündün mü ya da denedin mi? çok abartılı olmamak şartı ile bende istediğim gbi giyinmek istiyorum falan tarzında bir konusma yaptın mı?
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Agzimi bile actirmiyorlar
- Soran+1 yıl
İstanbul da oturuyorum 18 yasim lisede 1 yil kaldim o yüzden 11. sinifim moda tasarım okuyorum babam ortaokul mezunu annem lise terk
- Soran+1 yıl
Obur taktik ney
Annemle konuşmaya calisinca susturuyor babam zaten anneme söylüyor giymesin diye yüzüme söylemiyor ki - Soran+1 yıl
Yok maalesef abim var onun sözünü takmazlar zaten
- +1 yıl
o zaman en eski taktiği yapacaksın :D:D:D:D:D acıtasyonlu bir metin yazacaksın.. acıtasyon olacak ama kesinlikle ve kesinlikle duygularında hissettiklerinde ve isteklerinde samimi olacaksın.. ve ne istiyorsan abartmadan net bir şekilde yazarak anlatacaksın.. böyle tutucu aileler cocukların odalarını eşyalarını da karıstırır.. karıştıryolar demi?
- Soran+1 yıl
Odam bilene yok :))
En İyi Cevaplar
tayt gıymeyen kız yasamadım der tayt bnce efsanevı bıse bn sırf tayt gydgı ıcın teklıf ettgm kızlar blıorm :ÇD
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben hiçbirşey giyemiyorum sadecepantolon
- Soran+1 yıl
Buraya yazsan
- +1 yıl
Hakszsin. kicini basini acincada o.. damgasi yiycen sonra gelip buraya zirliycan. ii yapiyolar
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kicimi basimi açmak gibi bir niyetim yok corapla etek giydirsinler tam dizimde ona da raziyim ama yok sadece kot daha gecen kota da laf etti giymene razi değilim diye çarşaf mi giyim dedim sacmalama diyor bu seferde
- +1 yıl
Seninle aynı kaderi paylaşıyorum banada kızmıştı kota neymiş her yerimi belli ediyormuş e ben ne giyeyim kardeşim etek yok palto yok donla mı gideyim
- +1 yıl
@adımısenkoyhihi kullanıcısı, sana kızmıyorum sadece biraz yanlış eğitilmişsin gibi geldi bana, ama bunun dininlede çok alakası var, bende müslümanın elhamdulillah, ama şimdi böyle şeyler giyse ilerde sıkılıp bir daha giymek istemeyecek şimdiden böyle yaparlarsa o zaman ilerdede aklı kalıp yapıcak, bana göre erkek istediğini giyebilirse kadında istediğini giyebilir net
Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. oyle mutlu oluyolarsa sende oyle gıyın ne var yanı bunda
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Onlar istiyor diye gençliğimi erkek gibi giyinerek mi geçirmek zorundayim ben
- Soran+1 yıl
Sevgilim bana karışamaz hicbir konuda ondan izin Almam da net.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
tayt gitme b*k gibi. ama elbisiye de laf ediyorlarsa tedavi şart.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Taytta giydirmiyolar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ailen haklı dışarısı sapık dolu ve ailende belliki dini bütün insanlar onlar ne diyorsa doğrudur sen bazı şeyleri bu yaşında hesab edemeyebilirsin ama onlar hesabını yapmıştır...
00 Yorumla Sende ailen izin verecek şekilde güzel elbiseler giyebilirsin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hic giydirmiyorlar dizimin bir karış altında kisa kollu anca giyerim
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ya bende tangayla çıkmak istiyorum izin vermiyolar napicam biktim ya
01 Yorumla - +1 yıl
Ailen mi giydiriyor bu yaşta seni?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen
aile panpa yapcak bişey yk :(
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen :(
- +1 yıl
ne saçma sapan aileler var
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Yok artık. Onlara ne ya
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anlamiyorlar iste
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
baskıcı bir ailen varmıs
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen :/
bunları babana söylesene yıyosa :D
00 Yorumlaalin tutucumu çok
010 Yorumla- Soran+1 yıl
Maalesef
- Soran+1 yıl
O zaman bile laf ederler bende yasitlarim gibi kiz gibi giyinmek istiyorum artik vallahi biktim ya 1. siniftan beri etek elbise giydiğimi hatirlamam bir kere mezuniyete giydim babam ona da laf etti kalin siyah çorap giydirmeye calismisti resmen biktim ya
- Soran+1 yıl
Hayattan hiçbir zevk alamiyorum arkadasim desen 1-2 tane onlarla da bulusturmuyorlar en fazla 1-2 saat olucem baskidan
- Soran+1 yıl
Biktimmn bu evde
- Soran+1 yıl
Okuyorum
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İyi yapıyolar
03 Yorumla- Soran+1 yıl
İyi derken acik olmama rağmen 1. siniftan beri doğru düzgün bir elbise giymedim mezun olduğumda dizimin tam ustu bir elbise giydim babam ona bile laf etmişti kalin siyah çorap giydirmeye kalkmislardi
- Cevap sahibi+1 yıl
iyiliğin için yapıyorlar bana karışmadıkları halde ben bile dikkat ederim giyinmeme
- +1 yıl
Kardes sen yine iyisin ben mezuniyetimde siyah corapla tam dizimde elbisey giydim die evden cikartmadi ölesiye dayak yedim.
- +1 yıl
giydirir merak etme
00 Yorumla Ailenle konuş
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Konusturmuyolar bu konu hakkında agzimi acsam hayir dedik babanda bende izin vermiyoruz der konuyu kapatırlar
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bir tayt giy kısss
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Babam dun ona da laf etti
- Cevap sahibi+1 yıl
babanı öpüyorummm kocaman :)) yakşıomu barii
- Soran+1 yıl
Evet
- Cevap sahibi+1 yıl
vayy vayy :) böyle gülü koparıp atmak yakışıo mu o babaya
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
tayt giysene