Bundan aldım annem biraz daha dar olsaydı açık olsaydı diyor, bununla dışarı çıkamazsın dedi milletin kızı kapanıyormuş ben dahada açılıyormuşum. 18 yaşındayım sürekli giyimime laf ediyorlar ne yapabilirim sizce?
Onlar senin ailen hiçbir anne ve baba kızlarının kötülüğünü istemez aksine kızlarının iyiliğini ister. Onlar seni kötü insanlardan korumaya çalışıyor. Bak günümüzde ne kadar çok sapık var. Olaya dini yönden yaklaşma. Çevremde açık giyinip sevgilileriyle bir şeyler yaşamış bir sürü kız var. Ailende o kızlar gibi olmaman için senin iyiliğini istiyorlar.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben artık reşit bir bireyim onlar ne kadar baskı yaparlarsa yapsınlar, ben bu şekilde giyinmeye devam edeceğim sonuçta hep aile evinde kalmicam.
Bende senin düşündüğün tarafı tutuyorum. Ama ailen başına kötü şeyler geleceğinden senin açık giyinmeni istemiyor olabilir. Fotoğraftaki açık değil doğru ama onlar bunu aldığını görünce bu sefer senin daha da açık croplar alacağını düşünüyor da olabilirler tabiki reşit birisin sonuçta ailen kötülüğünü istemez umarım anlatabilmisimdir
Sana yol gösteremem veya öneride bulunamam çünkü yaşam standartlarını, çevreni, aile yaşantını hiçbir şekilde bilmediğim için yorum yapamıyor yön gösteremiyorum maalesef
Bulunduğun şehre göre kıyafet seçmelisin. Eğer deniz kenarında yaşıyorsan kısa şortlar mini etekler ya da askılılar göze batmaz ama dediğin şehirlerde deniz şehri olmayan yerlerde batabilir göze. Annen bu yüzden doğru söylemiş olabilir. Yoksa üstündekinde hiçbir şey yok. Ama diğer insanlar dışarda minilerle şortlarla gezmiyorsa seninki göze batabilir bu yüzden anneni dinlemelisin.
Evet abla gaziantepteteyim, gaziantepte zengin kesimlerde giyilebiliyor. Ama benim oturduğum semtekki insanlar aşırı cahil erkekleri özellikle yaşlılar çok iğrenç bir şekilde bakıyorlar.
Bu durumda annen doğru söylüyor onu üzmeye gerek yok üstüne ince gömlek alırsan ve o taraflara gittiğinde çıkarırsan olur. Çünkü sen de zaten rahatsız olursun o bakışlardan sanırım.
Çok sağol ablacım ama benim ailem baskıcı olduğu için anlamıyor, hayatımda hiç kısa etek, şort felan giymedim. Sadece evde sıfır kol atlet giymeme izin veriyorlar annem bile önü açıldığı zaman ayıp baban geliyor felan diyor, aslında benim babam o kadar baskıcı değil ama annem dediği için babamda ona uyuyor.