Üni sinavina hazırlanıyorum evdeyim okula gitmiyorum sebebi aslında bu disari çıktığımda doğru düzgün giyecek hiçbir şeyimin olmaması. Bazılarınız saçma gelebilir çünkü siz böyle bir durumun içinde değilsiniz her gün farklı farkli kiyafet giyen bile vardır aranızda neyse anneme kiyafet alalım dediğimde başlatma kıyafetini diyor seneye uniye gittiğimde ben orada ne giyeceğim Bazılarınız belki benim abarttığımi düşünüyor ama öyle değil yazlık 3 tişört 2 pantolon 2 pantolon etek 3 kışlık kazak dışında 1 montum var başka hiçbir şeyim yok dolabim bunlardan oluşuyor herkes gibi kış geldiğinde yazlık kıyafetlerimi ya da yaz geldiğinde kışlık kıyafetlerimi kaldırmıyorum hepsi dolapta duruyor neyi kaldıracağım ki 3-4 tişörtü mü annem bunları gösterip neyine yetmiyor diyor ama abime öyle yapmiyorlar onun yazlık kıyafeti benim toplam kiyafetlerimden fazla bu durumda ne yapılır sizce lütfen dalga geçmeyin çünkü dalga geçilecek bir konu değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
biraz mahcup ol ailene karşı bence abine alabilirler o üni sınavına hazırlanmıyor senin şu an derdin bu denemede kaç net yapıcam olmalı bizde o yollardan geçiyoruz ve bunu derken utanman lazım ben şahsen babama bunları diyemem konusunu bile açmam yani zahmet olmazssa sana alınan kitapları bitir üni kazan sonra derdine düş . ayriyeten sonunda katılıyorum evet dalga geçilecek konu değil aksine sinirlenilecek konu ve abartıyorsun benim kışlık sadece bir adet sweatshirt üm var ve bunla idare etmek zorundayım üni zamanı gelince üni de halledilecek şeyler bunlar kız toplumu olarak onun bundanı var benim niye yok diyeceğinize biraz kendi kariyerinize önem verseydiniz yalnış yetiştirilmiş aile çocuklarına köle olarak gitmezdiniz tabi doğruyu söyleyeni 9 köyden kavuyorlar bunları okudğundaki tavrını da yazacağın şeyleride çok iyi biliyorum.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Doğruları söylüyorsun ama derslerim düşünmediğimi nerden biliyorsun zaten bütün gün evde olduğum için ders çalışıyorum netlerimde çok iyi ama kafaya takilmayacak gibide değil pahalı eşyalar almak isteyip millette görünce isteyen biri değilim sadece kendimde eksik olduğunu hissettiğim setleri tamamlamak istiyorum imkanımız olduğu halde alınmıyor
- Soran1 yıl
Babama da böyle şey demem zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. arkadaşa giymediğiniz uygun şeylerden gönderin kızlar yardımcı olun
02 Yorumla- Soran1 yıl
Daha çok şey varda uygulama sansürlüyor
- 1 yıl
Ayrımcılık yapıyor demekki ailen
03 Yorumla- Soran1 yıl
Çook
- Soran1 yıl
Ağzımla kuş tutsam yaranamam onlara
- 1 yıl
Bazı aileler erkek evlada daha çok değer veriyor maalesef
- 1 yıl
Çalış paranı kaza, istediğini al
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ailem izin vermez bir yerde calişmama
Haklısın seni ihmal etmişler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlar 18 yaşındayım ve giyecek pek kiyafetim yok ailem almıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi