Alışveriş & Hediyeler 450 TL'ye aldım, bu ayakkabı bu kadar eder mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Anneme hediye aldım, Hummel ayakkabılar dandik mi oluyor yoksa iyi mi bilginiz var mı 450 TL'ye aldım, bu ayakkabı bu kadar eder mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yıllardır hummelin bir kaç modelini kullanıyorum iyidir. Hem uygun hem uzun süreli giyiliyor 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl 450 TL'ye hiçbir şey kalmadi kardeşim ucuza bile almişsin 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle hocam, 2000 TL'lik botu 400 TLye aldım Jack Jones, fiyat hatası kovalayıp öyle alıyorum, gruplar link atıyor Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Helal olsun fırsatları degerlendirmen güzel Yorumla
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl ben sadece 1 kere hummel almıştım ve iyidi yani halada var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler, satıcı Hepsiburada, çakma olmaz herhalde. Yorumla lolly_gag +1 yıl bence kendi sitesinden almanda yarar var Yorumla
Aqualibrium Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Orta düzeye yakın Hummel'in kalitesi. Islanmaz, zorlanmazsa 2 yılı çıkarır rahatça.Bu arada yaban arısı demek Hummel 🐝 🤓 1 0 Yorumla
Chance14 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Dandik ya ben de aynı rakamlara aldım. İnan ki bir sene dayanmadı. Normal ayakkabılar da çok pahalı. Ama bilemiyorum 2 0 Yorumla
Araz47 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kardeşim ayakkabının ayağındaki rahatlığına göre para ver model ucuza da var pahalıya da 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 850 cevap paylaştı. Gayet güzel. 450 TL uygunmuş bile 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 954 cevap paylaştı. orta kalite 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatına göre kaliteli olsa yeter, 4000 TL'lik ayakkabı kalitesi beklemiyorum Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Daha fazla eder çalmasını almışsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hepsiburada satıcıydı, ama çakma çıktı, made in turkey yazıyor Yorumla
Tiffanysbreakfast Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Link atsana 0 1 Yorumla Soran +1 yıl www.hepsiburada.com/hummel-jada-unisex-spor-ayakkabi-900322-9001-p-hbcv00003k4mad Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yıllardır hummelin bir kaç modelini kullanıyorum iyidir. Hem uygun hem uzun süreli giyiliyor
Teşekkürler
450 TL'ye hiçbir şey kalmadi kardeşim ucuza bile almişsin
Aynen öyle hocam, 2000 TL'lik botu 400 TLye aldım Jack Jones, fiyat hatası kovalayıp öyle alıyorum, gruplar link atıyor
Helal olsun fırsatları degerlendirmen güzel
ben sadece 1 kere hummel almıştım ve iyidi yani halada var
Teşekkürler, satıcı Hepsiburada, çakma olmaz herhalde.
bence kendi sitesinden almanda yarar var
Orta düzeye yakın Hummel'in kalitesi. Islanmaz, zorlanmazsa 2 yılı çıkarır rahatça.
Bu arada yaban arısı demek Hummel 🐝 🤓
Dandik ya ben de aynı rakamlara aldım. İnan ki bir sene dayanmadı. Normal ayakkabılar da çok pahalı. Ama bilemiyorum
Kardeşim ayakkabının ayağındaki rahatlığına göre para ver model ucuza da var pahalıya da
Gayet güzel. 450 TL uygunmuş bile
Eder tabi ben severim hummel çok rahatlar
orta kalite
Fiyatına göre kaliteli olsa yeter, 4000 TL'lik ayakkabı kalitesi beklemiyorum
Daha fazla eder çalmasını almışsın
Hepsiburada satıcıydı, ama çakma çıktı, made in turkey yazıyor
Yo gayet güzel
dandik duruyor ewet
Link atsana
www.hepsiburada.com/hummel-jada-unisex-spor-ayakkabi-900322-9001-p-hbcv00003k4mad
Pahali sanki
Eder
Eder
Eder