Alışveriş & Hediyeler Bu ayakkabıyı yarı fiyatına aldım (760 TL) sizce değer mi? UmutYolculuğunadoğru Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gizli soracaktım unuttumskdjdjs Bu ayakkabıyı yarı fiyatına aldım (760 TL) sizce değer mi? Cevapla Ayakkabı Soruları Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Bence iyi fiyat. Uygun yani. Benim tarzım değil ama seviyorsan ucuza almışsın. 0 0 Yorumla
lsosipatra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl çocuksu gibi, ciddi duruşu zedeler 0 2 Yorumla UmutYolculuğunadoğru +1 yıl Ciddi durmuyom ki sjsjsjd Yorumla lsosipatra +1 yıl hahahhha Yorumla
MelisaRess Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güle güle kullan ama ben beğenmedim 0 1 Yorumla UmutYolculuğunadoğru +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Değmez kötü. 0 1 Yorumla UmutYolculuğunadoğru +1 yıl Sen bu ayakkabıyı giyer misin? Yorumla
çileklimufin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ay ya değmez bence 0 4 Yorumla UmutYolculuğunadoğru +1 yıl 😕 Yorumla çileklimufin +1 yıl Ama beğendiysen ve paran varsa salla gitsin giyersin olmadı satarsın ne olacak Yorumla UmutYolculuğunadoğru +1 yıl dolap uygulamasında 1000 TL ye koysam alıcak insanlar var da bence güzel giyicem Yorumla çileklimufin +1 yıl Beğendiysen giy bu tarz ayakkabılar herkesin hoşuna gitmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence iyi fiyat. Uygun yani. Benim tarzım değil ama seviyorsan ucuza almışsın.
çocuksu gibi, ciddi duruşu zedeler
Ciddi durmuyom ki sjsjsjd
hahahhha
Güle güle kullan ama ben beğenmedim
Teşekkürler 😌
Değmez kötü.
Sen bu ayakkabıyı giyer misin?
Ay ya değmez bence
😕
Ama beğendiysen ve paran varsa salla gitsin giyersin olmadı satarsın ne olacak
dolap uygulamasında 1000 TL ye koysam alıcak insanlar var da bence güzel giyicem
Beğendiysen giy bu tarz ayakkabılar herkesin hoşuna gitmez
Ya niye millete soruyon aldıysan aldın
Güzel
🙂👍🏼