Valla geçenler de Beymene, hediye gelen bir ürünün bedenini değiştirmeye gitmiştim. Bir tane ceket gördüm fiyatı 60 bin liraydı şok geçirdim kumaşına falan yakından bakayım dedim öyle çok muhteşem bir kumaşı da yoktu. İçindeki overlok iplerini bile doğru düzgün kesmemişlerdi. Gerçekten o ürünün fiyatını görünce şok geçirmiştim.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben Ramseyde bi mont beğenmiştim ama yakıyo mont yani 7-8 sene falan önceydi. Giydim denedim mont resmen benim için yapılmış kalıbı bana göre ölçülendirilmiş adeta. Sonra fiyatına bi bakayım iyiymiş bu alayım dedim. 17.999tl idi. Unutmuyorum o günü yerine koyup çıkışımı görmeniz lazımdı :D
09 Yorumla- 11 ay
8 sene için o fiyat cidden fazla
- 11 ay
@hayatcokzoraglarim bütçem 500tlydi işte sen hesap et o bile çoktu yani :D
- 11 ay
8 sene önce 500 tl güzel bir bütçe
- 11 ay
@hayatcokzoraglarim tabi ki
- 11 ay
Ben 8. Sınıfta mı ne liseye geçmeme az kalmıştı 100 tlye mont almıştım çok kaliteli hala daha giyiyorum. Şu an üni 1. Sınıfım. Yaş 19 ahahha
- 11 ay
@hayatcokzoraglarim Öyle bi mont bendede var kapatmak üzere olan firma dehşet indirim yaptıydı 100e aldıydım bende canavar gibi mont valla hala ara sıra giyerim :D
- 11 ay
Aslında benimkisi de indirim ürünüydü sezon sonunda almıştık
- 11 ay
@hayatcokzoraglarim hiç büyümedin mi poncik sen 😀
- 11 ay
Ahahaha büyüdüm ama hep zayıftım anlamışsındır.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 619 cevap paylaştı. Parası olanlar bizler gibi aynı fiyata giyinmek istemediği için bu fiyatlara çıkılıyor. Ferrarisi olan adam benimle aynı mağazadan alışveriş yapmayı kendine yediremiyor🤭 En son beni şaşırtan fiyat, kestanenn fiyati oldu. Eskiden her evde soba üstünde pişen orta gelirli yiyeceğiydi.
11 Yorumla
ihracatın zararları bence bu durum. artık en ufak işletme bile gözü acık. bununla ilgili danısmanlık alabiliyorlar. kuruluslar var. burada ugrasmak istemiyor kur dalgalı belki ondan. hazırgüzel pazar bulurlarsa yabancı ülkeden oraya tüm malı topluca gonderiyorlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- 11 ay
Çantaların fiyatlarını gereksiz pahalı buluyorum ya
20 Yorumla - 11 ay
Uni birdeyim arkadasimla ilk defa Gratis'e gidittim. Ben o donem sanıyorum ki Gratis'e sadece kadınlar gelir erkekler gelemez-ne alakaysa-Eyse efendim arkadas ihtiyaclarininaliyo ben de oyle reyonlara bos bos bakiyorum. Gozume sakiz kutusu ebatlarinda bir urun ilisti fiyatina baktim 60(zamaninda o kutuya coktu brnce ) lira. Sonra o sihirli kelimeleri soyledim "oha lan z... bu devirde sevismek bile parayla ekonomi ne hale gelmis" Bir yandan da urunu parmagimla gosteriyorum arkadasima. z... tepki vermedi. Cekti beni yanina arkamdaki cocugu gosterdi. cocuk bana bi sure garip garip bakmis sanirim. Velhasıl sakız kutusunun fiyati cok anormal gelmisti bana.
11 Yorumla- 11 ay
Sakız deme 😛
5 sene önce Bir mont gördüm vitrinde aşık oldum. Cebimde 300 tl para var. En fazla ne kadar olabilir ki diyerek girdim ama fiyatına hiç bakmıyorum. Kesin alcam güya. denedim mükemmel oldu. Kasaya gittim poşete falan koydular. 1300 tl dedi. Kaldım öyle andaval gibi. Hiç bozuntuya vermedim içinde 30 tl olan kartımı uzattım çaktırmıyorum. Yetersiz bakiye dedi. Ya hayır yanlış kartı getirmişim falan diyerek çıktım. Ama hayatımın en büyük sillesiydi bu😅
11 Yorumla- 11 ay
Seni uyanık 😀
- 11 ay
gerçekten de inanılmaz bir fiyat 😆😆😆
ben de en son zeytinyağı almaya gittiğimde çok şaşırmıştım. ondan önce aldığımda yağlar bu kadar pahalı değildi çünkü. keşke iki tane alsaydim ahajjaja
10 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı. Bir kabana o kadar para versem üşümesin diye giyip sokağa çıkmam.
40 YorumlaArtık sıkıldım bunu görmekten. Bu kaban dünyanın her yerinde birbirine yakın fiyatlarda. Bulunduğum şehirde ki mağazasında da 37 bin Euro civarında yani neredeyse TL fiyatında. Alıcısı da var, markayı bilen tanıyan insanlar da var. Abartılacak bir şey de yok.
00 Yorumla- u11 ay
Buna şaşırmıştım bende en son :D gerçi artık hiç bir şeye şaşırmıyorum
20 Yorumla Hemen herşeyin fiyatına alıştım artık
30 aralık 2023 günü 700 liraya aldığım bir ürünü daha dün sordum 920 lira olmuş10 YorumlaEskiden ev alınan paraya palto satıyolar baya komik.
20 Yorumla- 11 ay
Şaşırmayı bıraktım artık 🤦🏻♂️ buna bu parayı veren varsa ona şaşırırım bak
10 Yorumla Alışveriş & Hediyeler konusunda 534 cevap paylaştı. 4-5 sene önce asgari ücretin 2 katı falan alıyordum ama araba, kıyafet ve şehir dışı gezim eksik olmuyordu. Şimdi 3 katı desek şirket arabasıyla ancak şehir içinde kahve içmeye gidebiliyorum.
00 Yorumla- 11 ay
Kemer 😅şehir dışına giderken alelacele bir mağazaya girdim ve kasaya gittik. Özellikle kasiyer fiyat söylüyor ben anlamıyorum en son tekrarladığında oooov dedim. Usulca bırakıp çıktık 😂😂
00 Yorumla Bilet fiyatları bile pahalı. Memlekete gidemez olduk. Yurtdışından bahsetmiyorum bile. Artık mahalleden çıkamayacağız sanırım. Neyse Türkiye'yi gezelim yavaş yavaş bari.
https://www.bilet.com/blog/turkiye-nin-unesco-dunya-mirasi-listesindeki-21-tarihi-yeri Bu listeden başlamayı düşünüyorum.
00 YorumlaCocuklugumdan kalma hala topaclarim var, cocuklarim dahi oynadi, en son pariste bir antikacida bir topac begendim fiyati yazmiyordu adama bunu paketlermisin dedim, kasada 2400 euro odedim. :/
00 Yorumla- 11 ay
Mont fiyatları o kadar ince, biçimsiz olan geçmiş dònem ürünlerinin 10k 15k olması çok şaşırtıcı.
02 Yorumla- 11 ay
Giymeyede para alırlar şimdi 😆
Alışveriş & Hediyeler konusunda 381 cevap paylaştı. Daha 2 hafta önce başıma bir olay geldi geçen sene 800 tl aldım deri çeket mavi de bu sene ki fiyatı 8800 tl olduğunu gördüm ben şoook
04 Yorumla- 11 ay
Şaşırmıyorum artık alıştım bi pedin 90 lira olması falan zaten çöpe gidecek bu neyin kafası
11 Yorumla - 11 ay
Genel olarak bütün ürünlerin fiyatı kıyafetten tut yiyecek içeğe kadar geniş bir skala olarak devam ediyor bu şaşırmalar
10 Yorumla Ben buraya ilk geldiğimde burdaki para birimi 3 dirhem 1 dolar ediyormuş yani istanbulla göre burdaki 50 dirhem İstanbul'da 150 tl yapıyor
10 Yorumla- 11 ay
Varisi benim facebook arkadaşımdı küçükken 😅 ah pietro üzümlü kekim... İngilizcemi geliştiriyodum onla
00 Yorumla 500.000 TL ye Led TV görmek oldukça ilginç gelmişti ancak ülke şartlarını akla getirince şaşkınlık uzun sürmüyor
00 Yorumla- 11 ay
Anneme Gucci çanta bakmıştım çok pahalıydı 1600 eurodan aşağı çanta yoktu ama paraya kıtıp almıştım.
02 Yorumla- 11 ay
Annelerr alınır para kıyılır
İstinye park sampiyonlar ligi su goturur hep zzenginler alisveris yapiyo zaten araplar poset poset aliyo valla
00 YorumlaBeni fiyatlardan çok buna sebep olan yurdum insanının aynı seçimi yapması şaşırtmıştı
10 YorumlaSaat ve çanta fiyatları uçuk, bakıyorum sadece...
10 Yorumlaher şey ayda bir değil bazen günden güne değişim oluyor
10 YorumlaFiyatlara şaşırma yetimi kaybettim çünkü olması gereken fiyat konusunda bir fikrim yok😀
Bir kazak beğendim diyelim 500 tl de olabilir 3500 tl de hangisi doğru bilmiyorum.10 Yorumla- 11 ay
Milyonlarla oynayan vardır elbet herkes bizim gibi züğürt değil 😂
10 Yorumla - 11 ay
Abim sağolsun onla gidiyorum ya da onun kartını alıyorum o yüzden bakmıyorum bu hoş bişi
10 Yorumla - 11 ay
Hiç bir şey şaşırtmıyor artık. Koyun sürüsü egomanyanin içinde yaşamaya çalışıyoruz
00 Yorumla Bunumu alayım 1000 CC lik motormu alayım fiyata bak
00 YorumlaHer şeyin fiyatı aşırı yükseldiği için hepsi şaşırtıyor
00 YorumlaYalnız başıma gezdiğimde görevlinin gelip yardım edebilir miyim sorusu
00 YorumlaYani şu an gördüğüm şeyin fiyatı beni çok şaşırttı. Özel imal ettirsen bedava fiyatına gelir.😂
00 Yorumla- 11 ay
Ben fiyat algımı kaybettim. Her şey normal geliyor bana
00 Yorumla Artık şaşırmıyorum. Fiyatları ne yapsalar normal geliyor artık. Bu durumdayız şu an.
00 Yorumla- 11 ay
Çok pahalı değil aslında , bizi paraya göre çok pahalı , adamlara göre 37 bin tl , 37 bin Euro
00 Yorumla - 11 ay
Ben markete gittim domates 15 TL'den 20 TL'ye düşmüştü
00 Yorumla Bir halta yaramayan terliğin fiyatıydı. 3000 küsür liraya terlik mi olur dedim, olmuş.
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)11 ay
Fiyatına şaşıracağım ürünlerin olduğu mağazalara gitmiyorum. Alışveriş yaparken fiyat/kalite dengesini gözetmeye çalışıyorum.
10 Yorumla Geçen hafta beğendiğim bir ayakkabıyı almak için mağzaya girmiştim. Ayakkabının fiyatı almaya gitmeden 2 gün önce gittiğimde 6bin tldi zam gelmiş 11bin tl olmuştu. Baya şaşırmıştım beklemiyordum (alamadım)
00 Yorumla- 11 ay
Kardesim bir ayakkabi baktım 7000 mi neydi aynı ayakkabıyi pazarda görmüştüm
10 Yorumla Bu kaban aslında Dr. Strangenin pelerini. Giyince uçuyosunuz, kenci bilinci de var kabanın.
10 Yorumla- 11 ay
Yurtdışındayken fiyatına baktiğim araba şaşirtmişti
00 Yorumla - 11 ay
Uzun süre oldu alışveriş yapmayalı ama fiyatlar muhtemelen çok artmıştır.
00 Yorumla - 11 ay
Bazen bu abuk subuk fiyatlarin da kara para aklamakla ilgili olduğunu düşünüyorum. 3 bin tl'lik tuvalet terliği de gördük.
00 Yorumla Şaşırmadığımızı sorsan daha kolay cevaplardım hepsine şaşırıyorum
10 Yorumla- 11 ay
Ev fiyatları. Uçtu...
10 Yorumla - 11 ay
4 bine geçen sene aldığım mont şu an 8,500
10 Yorumla Tiny House mu giymiş ne?😄
10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mikro bir giysi yapmışlar fiyatı da epey pahalıydı
10 Yorumla- 11 ay
200 tl ye çorap vardı.
10 Yorumla - 11 ay
Böyle bir şeyi bit pazarında beleşe verseler bile giymem bide koyduklari fiyata bak
00 Yorumla - 11 ay
O kadar alıştık ki artık tüm fiyatlar normal geliyor
00 Yorumla - 11 ay
En azından denemesi bedavaymış😅
10 Yorumla - 11 ay
Tüm ürünler...
10 Yorumla Hiçbir şeye şaşırmıyorum olacaklar belliydi zaten
10 YorumlaSütyen
Çok fena zam gelmiş penti ye10 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 865 cevap paylaştı. Bi çantanın fiyatıydı
00 Yorumla- 11 ay
Kellepaça çorbası 150₺
00 Yorumla - Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi