Alışveriş & Hediyeler Markette alışveriş yaparken gördüğünüz en büyük indirim neydi? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Market alışverişi yaparken gördüğünüz en büyük indirim neydi? Güncellemeler+1 yıl Milletin aklıyla oynamaya utanmıyolar :D Markette alışveriş yaparken gördüğünüz en büyük indirim neydi? Cevapla Alışveriş Soruları İndirim Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 lira falan eşe dosta haber vermeli yani ksjsjs indirim gurubu bile var kim ne goruyorsa atıyor guruba 0 0 Yorumla
derin_karanlık Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Markette indirim olmaz. Bindirim olur. Her gün etiket fiyatları değişiyor 1 5 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl @derin_karanlık sürekli artar azalmaz Yorumla derin_karanlık +1 yıl @Zevkli_Temas biliyorum zamanında markette çalıştım. 1 günde 125 ürünün fiyatının arttığını bile gördüm Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Daha iyi günlerimiz bunlar neler olacak neler Yorumla derin_karanlık +1 yıl @Zevkli_Temas valla oy verenler düşünsün. Beni hiç ilgilendirmiyor Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Benimde umrumda değil umarım rezil olur hepsi Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Şekerde indirim vardı. Tarımda 22 TL idi kilosu:) 0 0 Yorumla
birdemetnergiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Ben 1 kuruşluk indirim görmüştüm 😂😂 10 tl den mesela 9.99 olmuştu 0 0 Yorumla
Yanakora Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Öfff ne indirim ama şimdi akpciler 10 kuruşluk indirime mutluluktan uçmuştur 0 0 Yorumla
Besimegrm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl 21 al 20 öde daha ne istiyorsunuz. Ekonomimiz bir harika dostum😌✨ 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 10 kuruş baya bi indirim ha 😂 0 2 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Valla 10 kuruşa 1 çikolata 1 kola alıyosun o adar büyük indirim :) merakettimmişte +1 yıl vay bee baya iyimiş bu 😂
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gerçek indirim göremiyorum hiç bir zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
5 lira falan eşe dosta haber vermeli yani ksjsjs indirim gurubu bile var kim ne goruyorsa atıyor guruba
Markette indirim olmaz. Bindirim olur. Her gün etiket fiyatları değişiyor
@derin_karanlık sürekli artar azalmaz
@Zevkli_Temas biliyorum zamanında markette çalıştım. 1 günde 125 ürünün fiyatının arttığını bile gördüm
Daha iyi günlerimiz bunlar neler olacak neler
@Zevkli_Temas valla oy verenler düşünsün. Beni hiç ilgilendirmiyor
Benimde umrumda değil umarım rezil olur hepsi
Şekerde indirim vardı. Tarımda 22 TL idi kilosu:)
Ben 1 kuruşluk indirim görmüştüm 😂😂 10 tl den mesela 9.99 olmuştu
Öfff ne indirim ama şimdi akpciler 10 kuruşluk indirime mutluluktan uçmuştur
21 al 20 öde daha ne istiyorsunuz. Ekonomimiz bir harika dostum😌✨
10 kuruş baya bi indirim ha 😂
Valla 10 kuruşa 1 çikolata 1 kola alıyosun o adar büyük indirim :)
vay bee baya iyimiş bu 😂
Gerçek indirim göremiyorum hiç bir zaman
Bimde. 5 TL idi
Büyük indirim 😂