Alışveriş & Hediyeler Aşırı kararsız kaldım, sizce hangi montu almalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1 ve 2 arasında kararsız kaldım ama 3 de fena değil Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler şu an aklım 2 de kaldı djdjdjddj Aşırı kararsız kaldım, sizce hangi montu almalıyım? Cevapla Mont Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl 3 kapusonlu mu bilmiorm eger degilse 1i al, kapusonluysa 3. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım kapusonsuz ama ben daha çok 1 ve 2 de kararsız kalmıştım Yorumla xnsksjnd +1 yıl O zaman 1 al baya guzel.. hem gøtun de usumez :d Yorumla Soran +1 yıl Ahahah popom üşümüyor ama evet diğeri hep yukarı çeker gibi duruyor alttan uzun Bi şey giyersem saçma durur diğerinin boyu güzel Yorumla xnsksjnd +1 yıl Evet o da var, 1 en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Bende ona karar verdim yine de yardımcı oldu teşekkürler Yorumla xnsksjnd +1 yıl Hahaha bisey derim de sorun cikar djdjd bi secmen topluluguna benzettm kafani :dd Yorumla xnsksjnd +1 yıl 2 al tabi gøtun donsun ve erkekler de goťune baksinlar eminim cok hosuna gider hahahha Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ya bu ne kin 😅 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Sıkıldım ya...🤭ben olsam 1 alirdim en fonksiyonel o cnku 2 neden sectin ki anlamadim ya Yorumla Soran +1 yıl Sıkıldın mı djdjdjjdjd 😂😂sanki zorla yazdırıyoruz gelip yorum yapan sensin o zaman hiç yazmasaydın Allah Allah ne cins bir türsünüz anlamadım.🤣 Yorumla xnsksjnd +1 yıl Aldin mi 2 yi Yorumla xnsksjnd +1 yıl Deliyim ben boş ver xjsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl en sondaki siyah çok hoş duruyor bizim işyerinde bi kız var boyu 1.49 ondada aynısı vardı ama bedenini çok büyük almıştı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim boy uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç boy Yorumla
Lavender754 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl 1. daha güzel bence ama boyuna yakışacağını daha güzel duracağını düşünüyorsan üçüncüsünü alabilirsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok en çok 1 ve 2 de kararsız kaldım 😄 Yorumla Lavender754 +1 yıl Anladım bence 1. en güzeli duruşu daha iyi gibi geldi bana Yorumla Soran +1 yıl Bende onu alacam sanırım sadece rengi soluk gibi mi olur diye çekiniyorum diğerinin rengi güzel djdj Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Boyunuz ve kilonuz ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 168 70 civarı Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Bence 1. Yorumla Soran +1 yıl Ama şu an aklım 2 de kaldı 😢😅 Yorumla Mühendis0109 +1 yıl Bence kiloya göre uygun olan 1 Yorumla
Kelebekmisali01 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl 1 veya 2 güzel 3 cok kötü igrenc 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende 1 ve 2 de aşırı kararsiz kaldım ama sanırım 1 i seçecem diğerininde modelini beğenmiştim Yorumla
Cigolatadaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl pembeli mi beyazlı mi ne olan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 2. Yani Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 729 cevap paylaştı. 2. bence ideal :) 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 bencee 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 368 cevap paylaştı. Sen bilin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
3 kapusonlu mu bilmiorm eger degilse 1i al, kapusonluysa 3.
Sanırım kapusonsuz ama ben daha çok 1 ve 2 de kararsız kalmıştım
O zaman 1 al baya guzel.. hem gøtun de usumez :d
Ahahah popom üşümüyor ama evet diğeri hep yukarı çeker gibi duruyor alttan uzun Bi şey giyersem saçma durur diğerinin boyu güzel
Evet o da var, 1 en iyisi
Bende ona karar verdim yine de yardımcı oldu teşekkürler
Hahaha bisey derim de sorun cikar djdjd bi secmen topluluguna benzettm kafani :dd
2 al tabi gøtun donsun ve erkekler de goťune baksinlar eminim cok hosuna gider hahahha
Ne diyorsun ya bu ne kin 😅
Sıkıldım ya...🤭ben olsam 1 alirdim en fonksiyonel o cnku 2 neden sectin ki anlamadim ya
Sıkıldın mı djdjdjjdjd 😂😂sanki zorla yazdırıyoruz gelip yorum yapan sensin o zaman hiç yazmasaydın Allah Allah ne cins bir türsünüz anlamadım.🤣
Aldin mi 2 yi
Deliyim ben boş ver xjsjs
en sondaki siyah çok hoş duruyor bizim işyerinde bi kız var boyu 1.49 ondada aynısı vardı ama bedenini çok büyük almıştı
Benim boy uzun
kaç boy
1. daha güzel bence ama boyuna yakışacağını daha güzel duracağını düşünüyorsan üçüncüsünü alabilirsin
Yok en çok 1 ve 2 de kararsız kaldım 😄
Anladım bence 1. en güzeli duruşu daha iyi gibi geldi bana
Bende onu alacam sanırım sadece rengi soluk gibi mi olur diye çekiniyorum diğerinin rengi güzel djdj
Boyunuz ve kilonuz ne
168 70 civarı
Bence 1.
Ama şu an aklım 2 de kaldı 😢😅
Bence kiloya göre uygun olan 1
Pudra rengi olan mont güzel..
1. mont bence.
Bence ikinci mont daha hoş
1 veya 2 güzel 3 cok kötü igrenc
Bende 1 ve 2 de aşırı kararsiz kaldım ama sanırım 1 i seçecem diğerininde modelini beğenmiştim
pembeli mi beyazlı mi ne olan
2. Yani
2 iyi
İkinci
2
Bence çok hoş duruyor
Ben olsam 2 alırım
2. bence ideal :)
Birincisi
Bir bencee
2. Olan
1. Derim