Moda & Stil Sizce hangi montu alayım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mavi mi yeşil mi? mavi yeşil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi montu alayım? Cevapla Mont Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence birincisi iyi 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Moda & Stil konusunda 936 cevap paylaştı. Mavimsi olanı al, bana sorarsan montun modeli iyi değil. 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Montun modelini hiç beğenmedim ama illa da alacak olsam yeşili alırdım. 0 0 Yorumla
gizliiikişi1122 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl başka montlara da bakmalısın bu hem model olarak pek iyi değil hemde öyle sıcak tutacağını sanmıyorum 1 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Moda & Stil konusunda 358 cevap paylaştı. yeşil daha güzel duruyo 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu ne ya yatak alezi gibi görüntüsü aynısı 🥺 0 0 Yorumla
belma12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl yorgan gibi kız nerde yasiyorsun bence yesil 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 686 cevap paylaştı. Montun modelini gözardı edersek, mavi olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence birincisi iyi
Mavimsi olanı al, bana sorarsan montun modeli iyi değil.
Montun modelini hiç beğenmedim ama illa da alacak olsam yeşili alırdım.
başka montlara da bakmalısın bu hem model olarak pek iyi değil hemde öyle sıcak tutacağını sanmıyorum
Merhabalar
Bu çulların değeri ne kadar
Montun modeli berbat ötesi
yeşil daha güzel duruyo
bu ne ya yatak alezi gibi görüntüsü aynısı 🥺
yorgan gibi kız nerde yasiyorsun bence yesil
Montun modelini gözardı edersek, mavi olan
Teyze işi
Yeşil
Yeşil.
Mavi.
Yeşil