Alışveriş & Hediyeler Hangi montu almalıyım sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Beyaz Kahverengi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi montu almalıyım sizce? Cevapla Mont Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Beyaz olanı bence 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İkisi de güzel. Beyaz olan her şey ile giyilebilir. Temiz tutması biraz zahmetli gibi. Fiyatı nedir? 0 0 Yorumla
xonaz Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl kahve rengini çoğu şey ile kombinleyebilirsin. ama bence beyaz her şeye gitmiyor. ve leke derdi de var. 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Bence beyaz. Her kombine de rahatlıkla uyum sağlar. 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 999 cevap paylaştı. B seçeneğindeki kahverengi dediğin ama aslında kahverengi olmayanı al. 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Altdakinın rengi 😻 Beyaz artık herkesde var ve çabuk lekelenir. 0 0 Yorumla
İzmirim35izmirim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kahve çünkü çabuk kirlenmez ve herşeye uyumlu 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beyaz güzel de bende aynı hataya düşüp beyaz aldım çabuk kirleniyor 0 0 Yorumla
Sonti Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Beyaz daha güzel görünüyor ama kışı yoğun geçen bir yerde yaşanıyorsa alttaki daha iyi bi tercih olur. 0 0 Yorumla
üye3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence leke belli eder endişesinden dolayı kararsız kalmışsınız. Ben olsam bir numarayı alırım beyaz çok şeker duruyor 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İkiside güzelmiş😊beyaz bir tık daha iyi 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 347 cevap paylaştı. Kahverengi daha güzel 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Açık renklerden hoşlanırım ben genelde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunların daha oversize ve uzun olanları daha havali duruyor boyun uzunsa bunlar arasinda da 1 guzel 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Kahverengi daha iyi bence 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 728 cevap paylaştı. iki rengi de güzel ya karar veremedim bi türlü 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 356 cevap paylaştı. Selam,Kahve hoş bence siz bilirsiniz ama... 0 0 Yorumla
rossman Takip Et Xper 6 Yaş: 122 , eic 47% +1 yıl Beyaz 0 1 Yorumla hasegec +1 yıl @rossman aa magaza olan rosman mi bu Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 446 cevap paylaştı. Beyaz olan 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. beyaz olanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Beyaz olanı bence
İkisi de güzel. Beyaz olan her şey ile giyilebilir. Temiz tutması biraz zahmetli gibi. Fiyatı nedir?
kahve rengini çoğu şey ile kombinleyebilirsin. ama bence beyaz her şeye gitmiyor. ve leke derdi de var.
Bence beyaz. Her kombine de rahatlıkla uyum sağlar.
B seçeneğindeki kahverengi dediğin ama aslında kahverengi olmayanı al.
Altdakinın rengi 😻 Beyaz artık herkesde var ve çabuk lekelenir.
Kahve çünkü çabuk kirlenmez ve herşeye uyumlu
Beyaz güzel de bende aynı hataya düşüp beyaz aldım çabuk kirleniyor
Beyaz daha güzel görünüyor ama kışı yoğun geçen bir yerde yaşanıyorsa alttaki daha iyi bi tercih olur.
Bence leke belli eder endişesinden dolayı kararsız kalmışsınız. Ben olsam bir numarayı alırım beyaz çok şeker duruyor
Merhaba. Ikinci çok güzel✨️🎀🎀
Beyaz daha hos sanki
Kahverengi mont daha iyi.
Kahverengi daha güzel duruyor 🤎
İkiside güzelmiş😊beyaz bir tık daha iyi
Beyaz Monetta güzel
Kahverengi daha güzel
kahverengi daha iyiymiş bence
Açık renklerden hoşlanırım ben genelde
ikisine paranmi yetmio
Bunların daha oversize ve uzun olanları daha havali duruyor boyun uzunsa bunlar arasinda da 1 guzel
Kahverengi daha iyi bence
Beyaz al daha çok uyar
iki rengi de güzel ya karar veremedim bi türlü
Sade olması daha iyi bnce beyaz
Beyaz ama karar senin
Selam,
Kahve hoş bence siz bilirsiniz ama...
Kesinlikle 1. Olan 🤍
Kahverengi
kahverengi
Kahverengi daha iyi
Beyaz daha güzel