Moda & Stil Hangi montu almalıyım sizce? DarkRaiderMT Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor biri bershka biri pull bear bershka pull bear Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi montu almalıyım sizce? Cevapla Mont Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. bershka bence 0 0 Yorumla
Caretaker Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben Pull&Bear şişme mont aldım. Çok da memnunum, tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Bershka marka olarak demiyorum ama o tarz montlar son birkaç yıldır çok popüler. Hoş diğeri ayrı bir hava, sevenleri için yani. 0 0 Yorumla
Sarcckmim_srdl Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tam görünmüyor ama üstteki daha güzel bide siyah olsaydı 0 0 Yorumla
fbk94 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Marka takıntın var sanırsam verecek paraya değmez#Hükümdar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pulbaer kumralsan aşırı gider beyaz ve buğday benizli biriysende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bull bekar çok güzel onu al 1 2 Yorumla DarkRaiderMT +1 yıl bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yazmışım 😄 Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Siyah bence ikisi güzel ve benziyor 1 0 Yorumla
zeynepaydas Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İkiside çok iyi 😂😍 2 2 Yorumla DarkRaiderMT +1 yıl birini secermisin kararsızım 😏 Yorumla zeynepaydas +1 yıl Siyah Yorumla
shareholderss Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Gri olan daha şık ve cool, siyah olan eşofman üstü gibi. 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 517 cevap paylaştı. Pull&bear daha cool ve hoş geldi gözüme 1 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl bershka diyorum. 0 1 Yorumla Burakylmzzz +1 yıl Ayşo? Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Bershka gri mont iyi görünüyor 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Bershka rengi güzel. 0 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl bershka daha güzel siyah bence klasik oldu 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 472 cevap paylaştı. Bershka daha cool. 1 0 Yorumla
GünlükYaşam Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. Gri daha iyi duruyor 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. yeşil olan 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Puel bear 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bershka bence
Ben Pull&Bear şişme mont aldım. Çok da memnunum, tavsiye ederim.
Bershka marka olarak demiyorum ama o tarz montlar son birkaç yıldır çok popüler. Hoş diğeri ayrı bir hava, sevenleri için yani.
Tam görünmüyor ama üstteki daha güzel bide siyah olsaydı
Pull & bear daha güzel
Marka takıntın var sanırsam verecek paraya değmez
#Hükümdar
Pulbaer kumralsan aşırı gider beyaz ve buğday benizli biriysende
Bull bekar çok güzel onu al
bekar
Yanlış yazmışım 😄
Siyah bence ikisi güzel ve benziyor
P&B bence daha kaliteli oluyor
İkiside çok iyi 😂😍
birini secermisin kararsızım 😏
Siyah
Gri olan daha şık ve cool, siyah olan eşofman üstü gibi.
Pull&bear daha cool ve hoş geldi gözüme
bershka diyorum.
Ayşo?
Bershka gri mont iyi görünüyor 🍀🗝️
Pull and bear daha iyi.
pull and bear olan daha guzel
Marka takıntısı ile mont almayın
#Mirliva
Bershka rengi güzel.
bershka daha güzel siyah bence klasik oldu
Fiyatları nedir
aynı 1399