Bir kutunun içine şekilli kağıtlardan oluşan sözler hazırla. Yapılışları var. Yıldız şeklinde, kalp şeklinde olacak şekilde. Yanına da bir iki çikolata koy veya bir kolye ya da basit bir bileklik al
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu ara herkes battaniye oruyor, al uc yumak or battaniye
Hem şu yönden bak her kullandığında seni görecek aklına geleceksin mutlu olucak sevinecek şahsen sevgilim bana öyle bir hediye dünyanın en mutlu insanı olabilirdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
parfüm olabilir
Destek vermez kimse.
Sana muhtesem bir soruya bakmani oneriyorum😂#Kızlarsoruyor da dilenciler çıkmaya başladı😂 para kaptıran var mı?
Dilenci demek cok Adice özür dilerim bu sekilde anlasildigim icin soruyu kaldiriyorum gercekten zor durumda hissettigim icin yazmistim kusura bakma
Sana oyle demedm ama oyle olan cok var 🤭 kusura bakma
Gidip sarılabilirsin bence kucak dolusu bi sarıl nefesini sevgini hediye et ben daha güzel bi hediye tanımadım bugüne kadar
Mesafe iliskisi icindeyim :(
Bir kutunun içine şekilli kağıtlardan oluşan sözler hazırla. Yapılışları var. Yıldız şeklinde, kalp şeklinde olacak şekilde. Yanına da bir iki çikolata koy veya bir kolye ya da basit bir bileklik al
Bu ara herkes battaniye oruyor, al uc yumak or battaniye
Mesafe ilişkisi:(
Olsun, kargoya ver gitsin, yine daha hesapli olur
Alma zaten degmiyor
ne kadarın var
400
Kaç paran var
400 tl
Kazak filan al gömlek
Ama o bütçeye kazak dahi bulamiyorum bedenleri kalmamis oluyor
Kaliteli bir marka alma
Ne kadar bütçen var
400 tl
Aaa çok güzel
Beraber çekindiğiniz bi fotoğraf var mı peki?
Evet var
İllaki duymuşsundur bir tane kupa var rengi siyah sıcak suya koyunca fotoğraf beliriyor onun gibi bir şey almak ister misin
O bana cok degerli aslinda maddi gücü yüksek hediyeler aldi kendisi memur ama ben çalışmıyorum basit olur mu ki
Hediyenin basiti zoru mu olur ya seni gerçekten seviyorsa hediyenin maaliyetini sorun etmez
Hem şu yönden bak her kullandığında seni görecek aklına geleceksin mutlu olucak sevinecek şahsen sevgilim bana öyle bir hediye dünyanın en mutlu insanı olabilirdim
Bende öyleyim kesinlikle ama ne bilim bi an öyle düşündüm cok teşekkür ederim❤️
Rica ederimm
İnstagramda alzeaksesurar diye bir sayfa var orada görmüştüm o kupayı alacaksan oradan alabilirsin 259,90 TL
Alma boş ver
Bir kutu kondom
Alma değmez