Erkek sevgilimden istediğim bisey var Nasıl soyliyim sizce
Size Sevgiliniz nasıl dese mutlaka alirsiniz kiyamazsiniz?
Size Sevgiliniz nasıl dese mutlaka alirsiniz kiyamazsiniz?
Niye sevgilime hediye aldırtmaya çalışayım? Abi siz iyi misiniz cidden? Evli değilsin nişanlı değilsin çocuk içinden gelmediği sürece sana niye hediye alsın ki?
Helal sana
Cevap
14Cevap
Ben artık arsizliga vurdum açık açık diyorum yakinda ibanimi atarsam şaşmam 😄
Şaka bir yana belli bir süre sonra bile alinmiyorsa ya açık açık ya göndermeli söylenmeli diye düşünüyorum. Bir insan sevgilisine almayacak da kime alacak hediye
Hediye dediğin şey insanın içinden geldiği için alınır. Siparişle hediye mi alınır
Ya şu ayakkabıları çok beğeniyorum bana da çok yakışır bence, kendime almak istiyorum vs demen yeterli diye düşünüyorum. Ayakkabı örnek işte ne istiyorsan artık. Tişörtü, montu, ceketi vs.
Mesela çanta istiyorsun keşke benim şu çantamdan olsa umarım satılmaz param olursa alırım yakında dersin oda psikolijik olarak almak isteyecek 😄
Şunu çok beğendim falan diye göster. O taraflarda bezi yoksa bir daha asla bir şey söyleme ve vazgeç. Ama eli açık biri ise hemen almak isteyecektir.
Bu hediye adı altında istediğini aldırtmak oluyor. Bence hediye kişi gezer bir eşya falan görür aklına sevdiği kişi gelir ve alır
Durumuna göre seyler isterdim, mesela bijuteri bir kolye begendim fiyati belli rahatlikla alabilcegi biseyse direk doğum günümde bundan istiyorum derdim
Bana dolayli yoldan istedini hissettirdin ben anlarim direk soylerse suprizi kaciyor
Aldırtmam içinden geliyorsa alır zaten, zoraki hediye aldırmak ne demek
Veresiye olmaz o işler.. kendi düşünmedikten sonra öyle hediyeyi napacaksin
Benim dememle almasın 🤣 anca lahmacun isterim ben 😝😝
😂😂
Erkek sevgilimden diye belirtmeniz açıklayıcı olmuş bir sonraki soru kadın sevgilinizle mi ilgili olacak 🤣🤣
Anlaşılan sağlam yere kapak atmışsın. Madem sevgilin zengin sürekli belli etmeden istediğin her neyse onu söyle bilinçaltına yerlessin sonrası gelir
Arkadaşımın sevgilisi düşünüp bundan almış ne güzel ya diye felan göster yalandan
45 üzeri bir kadın bana nude atmayı bırak direk verse yine hediye almam
Teyze içinden geliyorsa alır o zorla hediye olmaz
Eski sevgilin canım mı niye hediye alsın ki sana?
S*l*k kelimesini Canım diye otomatik olarak değiştirmiş sistem 😃
İyi bir oral seks dan sonra kıyamam
Git sevis alsin sana dayanamaz
Abla direk söyle sen erkekler anlamıyor
nıye aldırtıyorsun ne alakaaaaa
Aldirtmam alırım
Şaka yollu takil
Alırım❤️🎁
Nude ile
Mesajjdaa
Yani en kolay yolu bu taktik istersen dm açık