Alışveriş & Hediyeler Yılbaşı alışverişine çıktınız mi? Neler almayı düşünüyorsunuz? Coffein Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Alışverişler bitmez 🤪Kırmızılar harika görünüyordu ama fener balığı tercih ettim 🤪 Yılbaşı alışverişine çıktınız mi? Neler almayı düşünüyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. şu an için çıkmadım ama bir kaç gün sonra çıkarım muhtemelen.. içecek bir şeyler alırım mutlaka biraz da gece atıştırmalıkları. :P 🤪 0 4 Yorumla Coffein +1 yıl Kolayı unutma assdffg 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Kola olmazsa olmazım mutlaka alacağım swdfsdf 😅✨ Coffein +1 yıl Gece tam 12 de patlatirsin mutlaka 🤣 sabahlar olmasın 😅🫶 u Barış_LonelyForever +1 yıl Kesinlikle bize sabahlar olmasınn 🤣🤩 🫶
Atlı_Bir_Filozof Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Votka vişne güzel olabilirdi 😄 balık güzel tercih ama belki biz balık dışında bir şey yeriz bilemiyorum. 1 5 Yorumla Coffein +1 yıl Noelde kaz almıştım onu yapicam :)) votka vişne hmm biraz tatlı olduğu için çabuk çarpar o :)) vodka lemon 🍋 severim 😍😅 Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Afiyet olsun 🙂 votka lemon pek deneyen görmedim ama güzel olur diye düşünüyorum 🙂 Yorumla Coffein +1 yıl Ben seviorum vişne vodkayi bastırıyor Yorumla Atlı_Bir_Filozof +1 yıl Zevkli kadınsın Yorumla Coffein +1 yıl Of course baby ✌️ Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 451 cevap paylaştı. Yılbaşı için özel bir alışveriş yapmıyorum Benim için yılbaşı herhangi bir gün çünkü evimin eksik olan bir şey varsa alıyorum 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayır çıkmadım Viski ve rus vodkası geldi Birde içicek birini buldum mu? alışveriş tamamdır😃🙈 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Annemler için alışveriş yapıcam ama henüz erken ikisininde en sevdiği şeyleri alıp hazırlatıcam 0 8 Yorumla Coffein +1 yıl Bende bugün alışverişe çıkmalıym ama hala tembellik yapıyorum Yorumla dely1man +1 yıl Ahhahah hava soguk ya ondandır😅 Yorumla Coffein +1 yıl Feci gribim 🤧 Yorumla dely1man +1 yıl Oyyyy geçmiş olsun bende zor atlattım aman bol bol c vitaminine yüklen dikkat et kendine Yorumla Coffein +1 yıl Icioruz bıseyler sürekli bakalim yarın Noel burada umarım daha iyi olurum fırında kaz pişirmem lazım 😅😅 Yorumla dely1man +1 yıl Kazın yanından ayrılma sıcak tutar seni hadi şimdiden iyi noeller dilerim herşeyin en güzeli seninle olur🙏 Yorumla Coffein +1 yıl Teşekkürler 🫶 Yorumla dely1man +1 yıl Ricalar 🌸🙏 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 851 cevap paylaştı. Hiç bir şey ya zaten keyfim yok. İş yeride çerez falan veriyor, bakalım o gün bir çatsın da belki keyfim yerine gelir. 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Alıcaz bir şeyler kendi kendime takılırım. Wiski tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Bu sene bir değişiklik yapıp hiçbir şey yapmayacağım 0 2 Yorumla Coffein +1 yıl Yaşlandım Modus 🤣🤣 Yorumla Yalnız-mühendiss +1 yıl Ayyyynen öyle😅 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayir erken gibi 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 464 cevap paylaştı. Yilbasi kutlamasi bana aptalca geliyor 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır çünkü yılbaşı da sıradan bir gün 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Henüz çıkmadık, orada elimize ne geçerse artık. 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı. Ohh afiyet olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
şu an için çıkmadım ama bir kaç gün sonra çıkarım muhtemelen.. içecek bir şeyler alırım mutlaka biraz da gece atıştırmalıkları. :P 🤪
Kolayı unutma assdffg 😅
Kola olmazsa olmazım mutlaka alacağım swdfsdf 😅✨
Gece tam 12 de patlatirsin mutlaka 🤣 sabahlar olmasın 😅🫶
Kesinlikle bize sabahlar olmasınn 🤣🤩 🫶
Votka vişne güzel olabilirdi 😄 balık güzel tercih ama belki biz balık dışında bir şey yeriz bilemiyorum.
Noelde kaz almıştım onu yapicam :)) votka vişne hmm biraz tatlı olduğu için çabuk çarpar o :)) vodka lemon 🍋 severim 😍😅
Afiyet olsun 🙂 votka lemon pek deneyen görmedim ama güzel olur diye düşünüyorum 🙂
Ben seviorum vişne vodkayi bastırıyor
Zevkli kadınsın
Of course baby ✌️
Yılbaşı için özel bir alışveriş yapmıyorum Benim için yılbaşı herhangi bir gün çünkü evimin eksik olan bir şey varsa alıyorum
Hayır çıkmadım Viski ve rus vodkası geldi Birde içicek birini buldum mu? alışveriş tamamdır😃🙈
Annemler için alışveriş yapıcam ama henüz erken ikisininde en sevdiği şeyleri alıp hazırlatıcam
Bende bugün alışverişe çıkmalıym ama hala tembellik yapıyorum
Ahhahah hava soguk ya ondandır😅
Feci gribim 🤧
Oyyyy geçmiş olsun bende zor atlattım aman bol bol c vitaminine yüklen dikkat et kendine
Icioruz bıseyler sürekli bakalim yarın Noel burada umarım daha iyi olurum fırında kaz pişirmem lazım 😅😅
Kazın yanından ayrılma sıcak tutar seni hadi şimdiden iyi noeller dilerim herşeyin en güzeli seninle olur🙏
Teşekkürler 🫶
Ricalar 🌸🙏
Hiç bir şey ya zaten keyfim yok. İş yeride çerez falan veriyor, bakalım o gün bir çatsın da belki keyfim yerine gelir.
Alıcaz bir şeyler kendi kendime takılırım. Wiski tercih ediyorum.
Bu sene bir değişiklik yapıp hiçbir şey yapmayacağım
Yaşlandım Modus 🤣🤣
Ayyyynen öyle😅
Hayir erken gibi
Yilbasi kutlamasi bana aptalca geliyor
Hayır çünkü yılbaşı da sıradan bir gün
ben akşamdan akşama bi 70lik kutluyom
Henüz çıkmadık, orada elimize ne geçerse artık.
Ohh afiyet olsun
Kutlamıyorum
Hayır.