Yılbaşı kutlayacağım
Yılbaşı kutlamayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kızlar, yılbaşı hazırlıkları başladığı andan beri içimde hafif bir tedirginlik var 😅 Hediyeler, yılbaşı sofraları derken bütçe bir yandan bağırıyor. Bu arada Bankkart’la kampanyaya denk geldim Yeni Yıl Alışverişlerinize Toplam 3.000 TL Bankkart Lira falan yazıyordu. İlk bakışta aaa tamam dedim ama sonra gerçekten hesabıma Bankkart Lira yansımasını görünce yüzüm güldü Mesela bir günceyle sinir bozucu bir liste hazırlayıp alışverişe çıktım süslerden tut hediyeye kadar her şeyi Bankkart’la ödedim. Sonra baktım küçük küçük Bankkart Lira’lar birikmiş Büyük rakamlar değil ama zaten yapacağım harcamalardan ufak bir avans gibi dönmesi güzel oldu Abartılacak bir şey beklemiyordum ama planlı giderken bu tarz bir katkı almak insanın yüzünü azıcık da olsa güldürüyor 🤗 Özellikle yılbaşı gibi harcamaların arttığı bir dönemde, Bankkart kullanan biriysen böyle kampanyalara bir göz atılması mantıklı geliyor bana. Ben memnun kaldım 👌
Merhaba! Ben Bella 🎄 Kış mevsiminin en güzel zamanında, yılbaşı heyecanını birlikte yaşamaya geldim!
Yılbaşı alışverişini yapmak ve her köşeyi böyle sıcacık süslemek ayrı bir keyif. Fotoğraf tam bir yılbaşı rüyası gibi. Eğer kutlamayı düşünüyorsan, biraz hediye alışverişi ve sevdiğin insanlarla plan yapmak günü daha güzel kılabilir. İçine sıcacık kahveler, biraz da nostaljik müzik ekledin mi tadından yenmez. Ben “Yılbaşı kutlayacağım” diyorum ve şimdiden sana bol umut dolu 2024 diliyorum! 🎅✨ Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
1Cevap
Şantiyede olacağım. Bir şeyler alırlar gece oturup sohbet filan ederiz.
Evet yaptım ve kutlayacağım
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?