Lise sonuz arkadaşıma böyle bir şey yaptım ama başka bir arkadaşım sacma buldu

Lise sonuz arkadaşıma böyle bir şey yaptım ama başka bir arkadaşım sacma buldu

İçerisine saman kağıtlar var (eski tip sarı) ona yeni yılını kutlayacak iyi bir dilek yazıp koysan harika olur. Bide bu hediyelerin içine kırpılmış kağıtlar konur. Güzel bir detay olur
Cevap
9Cevap
Yok ya hiçte saçma gelmesin hem bunu hediye et istersen saçma gelececeğini buluyorsan bir de giyilecek bir şeyler hediye et.
Bence kötü bi hediye değil… düşünüp alınmış… ince insanları severim… hem hep bi kar küresi istemişimdir… 🤭 benim gibi düşünüyorsa mutlu olacaktır…
Yılbaşında niye hediye alıyosunuz la. Yeni yıla giriyoz diye hediye mi alınır
Pek hediye almadığım için bilmiyorum ama kötü bence ona vereceğin paraya daha güzel bir şey alırsın
Ben özellikle büyük olması şartı ile kar kürelerini çok severim. Ayrıca hiç ucuz bir hediye değildir
Şart mı yılbaşı filan illa hediye ne adeti olduğunu biliyor muyuz? Tv lerde gördüğüm yabancı memleket insanlarına ait özellik dini islam olana uymaz böyle şeyler
Yani biraz daha eklemeler yaparak mükemmel ötesi olurdu yılbaşı renginde süslemeler ekle bence
Yo bence çok tatlı bana alınıyor olsaydı ben sevinir mutlu olurdum
Güzel de bişeyler eksik hani konfetiler falan süslü bi kaç şey çikolatada koyarsan daha güzel olur
Neden saçma olsun hediyenin büyüğü küçüğü olmaz önemli olan hatırası
Sevgililer gününde hediye, yılbaşında hediye bu ne böyle be 😄
Kıskançlık yapıyor boş ver gayet hoş bir hediye olmuş
Hayır değil, gayet tatlı bir hediye.
Liselisiniz daha ne olsun ben beğendim
Ben tuhafiye gibi bir yerde çalışıyorum , ve sınırsız kar küresi getirdik diyebilirim , hem çok güzel neden olmasın ki
Çok klişe ama yinede hoştur
Hiç hediye almamak daha kötüdür
Hayır kötü değil
Çok çok klâsik be canım
Hayır bence tatlı bir hediye
Bence çok zarif bir hediye ben çok seviyorum
Daha işe yarar bişey alsan olmaz mı
Aaaaaaaaa çok tatlı 🥺🥺
Hayiiirr çok hoşş💟💞💖
Eski arkadaşın artik*
Kupa ve kar küresi en iyisi bu arada
Hiç hediye almamış hayatında ve kıskanmış bence 🤠
Kötü.
niye
Saçma değil değil fakat sıradan bir hediye.
Yooo
Sacmalik
kötü değil
Gayet tatlı
saçma bence
Kime gore neye gore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?