günlük giyilmez ama bazen ciddi günler oluyo okulda o günler için alınır mı sizcw? kız 168 ben 158im ve kapalıyım

günlük giyilmez ama bazen ciddi günler oluyo okulda o günler için alınır mı sizcw? kız 168 ben 158im ve kapalıyım

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne zaman ihtiyaç olursa o zaman alabilirsin. Sık giymeyeceğin ve modası geçebilecek bir kıyafete para vermeye gerek yok bence.
evet haklısın
Şimdi erkek gibi takım elbise modasına girdi kapalılar. Çok komiksiniz çabanız acınası
aptal mısın okuman yok mu jurilerim oluyo ve sweat esofmanla mi gidiyim, hepiniz dar paça üstüne iğrenç logolu tişört giyiyosunyz konusma hakkınız bile yok
Ben öyle hiç giymedim. Haksız olunca böyle oluyor kızlar.
aynen kesin giymemissindir
Zarif bir elbise giy daha çok yakışır bence takım kadınlara hiç yakışmıyor fazla maskülen duruyor 😁
elbise giyince dar falan olursa hiç rahat edemiyorum
Anlıyorum seni tabi dar almayacaksın, bol elbise giy yakışır zarif bir kıza
Güzelmiş
günlük giyilmez dimi
Gayet giyilir çok güzel duruyor
güzel baya rengi vs bence all
ya ben de çok beğendim ama çok mu ciddi yani ya giyemezsem kenarda kalırsaa
evet biraz ciddi resmi duruyo ama eğer o tarz seviyosan giyersin
spor giyiniyorum genelde oyuzden ya yakısmazsa yeni yeni gömlek giymeye basladım onu bile garipsiyo bazen insanlar
insanları takma ya uygun bi şal taktımı fıstık gibi olursun
olmaz
Yakışmaz
Klâsik
Fiziğin nasıl
158-45 kilo 86-60-90 zayıfım ama yanlıs kıyafet giyersem ya ipince duruyorum ya da kilolu gibi yani oyuzden korkuyorum
Benzer giydiğin bir şey var mı
çok yok gömlek içine tshirt giyiyorum en resmi kıyafetim o ksöspsbgdosnd
Spor mu daha çok ve bol tarz mı
spor ama şık giyinmeye çalısıyorum yani evet bol giniyotum ama eskiden L falan giyerdim simdi kalıbı büyük kendi bedenimde şeyler giyiyorum
Merak ettim
L kalıp nasıl oluyor ki
çuval gibi kaöspsmdhps
S veya m mi o zaman
xs
Xs fazla dar değil mi o fizik için 😂
xs nin içine giriyorum ama kalıbına göre s ya da xs
Yine de zor xjsjfjd