Ekipte mesela arkadaşlardan bana bir konuda bilgi vermelerini istiyorum ama zamanında dönüş yapılmıyor, bazıları hiç dönüş yapmıyor.
Kendi işime ek görevler veriliyor işyerinde ve bunlar yönetimle ilgili görevler. Biraz da ben sorumluluk almak istediğim için ve bu görevleri de birinin üstlenmesi gerektiği için öne çıktım diyebilirim.
Bu bilgileri onlardan istememin önemli olduğunu ve yönetime raporladigimi söyledim, ama yazılı mesaj yoluyla ilettim bunu. Yani mesaj herkese ulaşmamış olabilir veya istediğim etkiyi yaratmamis olabilir. Dönüş yapmayan kişiler genelde bu işyerinde benden daha deneyimli ve kendilerinden sonra gelen birinin otoritesini kabul etmek istemiyorlar. Ama sonuçta bu sorumlulukları onlar da alabilirlerdi... Özellikle hiç dönüş yapmayan, otoritemi benimsemek istemeyenleri nasıl kazanabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dostum, hiç anlamadığım konular bunlar. Umarım her şey istediğin gibi olur.
senden ekip başı olmaz
Kıskanç 😅
Eline zopayı al giriş 🙃 Şaka bi yana tam dayaklıklar şu üsttekiler.
Seni ekibe almıyorlar işte 😀
Kim almıyormus 😅 ben onları kendi ekibime alırım ya da almam.. benimle iyi gecinseler iyi olur 😅
Güldürme beni 😀
Ağırlığını koy
Mesela?
Aşko bisiyler yap işte hallederiz
Halledersin sen
Çok yardımcı oldun ya sağol 😅😬
Aşko baktın samimi olmak yaramıyor sende sert olursun bisehler yaparsın sen akrep kadınsın
Hayır ya burada öyle bir yönetim tarzı yok. Zaten henüz yönetici değilim. Bazı yöneticiler biraz daha katı diğerlerine göre ama genel olarak öyle sert bir yönetim yok..
Aşko zamanla halledersin 💪💪 stres yapma fazla sana guveniyorum
Ağırlığımi koymak için bana ısrarla geri dönüş yapmayan birine herkesin görebileceği şekilde uyarı yaptım bakalım. Takım liderim biraz arkamda durur inşallah. Çünkü yazdığımı o da görüyor. Arkamda durması lazım yani biraz 😅
Zamanla her şey oluyor. Ben yönetici değilim henüz ama kendimi doğal lider olarak görüyorum. Takım liderimiz izindeyken bizim ekiple kimse ilgilenmek istemiyordu pek, birtakım liderinin bana gösterdiği bir olumsuz tavır oldu, biraz da o benim harekete geçmemi sağladı. O yüzden sağolsun yani yapılan her davranışın sebebi var gerçekten. Onun o tavrı da beni geliştirdi belki.. Şimdi de ekipteki çoğu kişi bir şey olunca bana soruyor falan, lider olarak görmeye başladılar. Bir kaç kişi hariç. Onlar da saygısızlıklarindan bence, başka bir şey değil. O zaman kendileri harekete gecselerdi.. bir şey yapabileceklerinden değil ya işte.. bir de lay lay lom tipler, ileride burada takım lideri olabilirlerse ne ala ama sanmıyorum yani. Ciddi tipler değiller..
Halledersin sen zamanla alisirsırlar aşko laylaylom tipler öyle işide merak ettim hfjdj
Yani kabul edecekler başka çareleri yok. Ahah ben işe ilk başladığımda o zaman dahil olduğum ekipte benim gibi bir kız vardı görev ve sorumluluk üstlenen. Ben de ona sinir oluyordum 😅
Ya düzgün Samimi gerici olmazsan zamanla severler seni aşko ha sevmezlerse de o iş sanada zehir olur
Ama şimdi seviyorum iyi kız gerçekten samimi. Pek denk gelemiyoruz ama denk gelince selam veririm yani. Instagram'da beni yakın arkadaşı olarak kaydetmis storyleri gördüm..
İyi iyi umarım dilediğince olur başarılarr ✨
Sağol 😇