Devlet hastanesine kamu işçisi olursan en az 20 alırsın evet. Kamu işçileri şu an çok yüksek alıyor. Fakat kamu işçisi olmak için neler lazım şartlar ne bilmiyorum.
Emin değilim fakat bence gerek yok. Öyle bir şey olursa da kesin oku bir taraftan da. Zor değil o bölümü kazanıp okumak. Açıktan da var zaten sanırım. Önümüzdeki yıl kesin yks ye girip kazanıp oku açıktan
Üniversite okumaya nasıl gerek yok. Üniversite okur ordan alım yaparlar hatta 2 yıllık olduğuna bakma zor bir bölüm oda arkadaşım oturup saatlerce ilaç adı ezberlemeye çalışıyordu. Lise mezunu aldıklarını görmedim torpil de yapılsa bazı şartların karşılanması lazım
Normal şartlarda zaten mantığa göre bakarsak şart okumak. Ama kamu işçisi olarak işe giriyolar. Sonra da görevlendirme tarzı bir şeyle tıbbi sekreter olarak görevlendirililebikiyolst. Yani kadro olarak tıbbi sekreter olarak geçmiyordur kamu işçisi fakat yaptığı iş o olabilir. Ayrıca kesin değil dediklerim yine de arastirmak lazım
Gerçekten biz boşuna okuyoruz ya 4 sene okudum üstüne 2 sene atanacağım diye yırttım kendimi dil öğrendim birçok kursa katıldım derken aldığım para 14-15 bin (öğretmenim). Bu ülkede okumayıp torpil yaptırmak lazım demek ki sonra da başkalarının hakkını yiyerek 20 binin üzerine yatmak. Çünkü bu bölümü okuyan arkadaşlarım bile açıkta kaldılar okumayan adamları yerlerine oturtsunlar diyeymiş
Ha ek dersle normal. Bir an net maaş mı diyorsun diye şaşırdım 😂 okuldaki kadrolu temizlikciler 22yi görüyor şu an. Öğretmen de en iyi ihtimalle 22 23 olacağa benziyor zamla. Hedef kamu işçileri artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Devlette taşeron sekreter yok diyebiliyorum. Özel sektörde kadro muhabbeti olmaz, ya belirli süreli ya da belirsiz süreli çalışırsın.
Kadrolu olmak için ne yapabilirim
Sen hastaneye bir gir de kadroyu sonra düşünürsün. Senin yapabileceğin bir şey yok.
Özeli bilmiyorum ama devlette çalışamazsın, 2 yıllık bu bölümü bitirmen lazım ve sonra kpss sınavına girip başarılı olursan memur olabilirsin
Üniversite için zamanım yok
Ve puanım 200 lerde
İhtiyaç ve kadro olmalı açıkta
O zaman olursa memur gibi maaş alır mıyım
20-30 bin
Kadronun alacağı maaş işe göre ve bütçeye bağlı değişir ona bir şey diyemem
Özel hastane mi
Özelde olabilir devlette
Devlete zaten sınavsız mülakatsız giremezsin ki
Özelde de normal memur gibi olmaz
Ama bana kadroya alınırsan memur gibi maaş alırsın dediler
En az 20 bin alırsın dediler
Lise mezunuyum yani sınavsız olur demislerdi
Devlet hastanesine kamu işçisi olursan en az 20 alırsın evet. Kamu işçileri şu an çok yüksek alıyor. Fakat kamu işçisi olmak için neler lazım şartlar ne bilmiyorum.
Üniversite okumama gerek yok yani değil mi ya da kpss ye
Sonuçta aynı maaşı alacagım
Emin değilim fakat bence gerek yok. Öyle bir şey olursa da kesin oku bir taraftan da. Zor değil o bölümü kazanıp okumak. Açıktan da var zaten sanırım. Önümüzdeki yıl kesin yks ye girip kazanıp oku açıktan
Girerim sorun değilde evde 3-4 saat vaktim var ve temelim çok zayıf 12 net yapıyorum
Yani 200 puan iste
Üniversite okumaya nasıl gerek yok. Üniversite okur ordan alım yaparlar hatta 2 yıllık olduğuna bakma zor bir bölüm oda arkadaşım oturup saatlerce ilaç adı ezberlemeye çalışıyordu. Lise mezunu aldıklarını görmedim torpil de yapılsa bazı şartların karşılanması lazım
Normal şartlarda zaten mantığa göre bakarsak şart okumak. Ama kamu işçisi olarak işe giriyolar. Sonra da görevlendirme tarzı bir şeyle tıbbi sekreter olarak görevlendirililebikiyolst. Yani kadro olarak tıbbi sekreter olarak geçmiyordur kamu işçisi fakat yaptığı iş o olabilir. Ayrıca kesin değil dediklerim yine de arastirmak lazım
Mesela sana bir örnek gençlik merkezine temizlik personeli kadrosundan girip eğitim koçluğu vs adı altında memuriyet tarzı çalışan insanlar gördüm 😂
Gerçekten biz boşuna okuyoruz ya 4 sene okudum üstüne 2 sene atanacağım diye yırttım kendimi dil öğrendim birçok kursa katıldım derken aldığım para 14-15 bin (öğretmenim). Bu ülkede okumayıp torpil yaptırmak lazım demek ki sonra da başkalarının hakkını yiyerek 20 binin üzerine yatmak. Çünkü bu bölümü okuyan arkadaşlarım bile açıkta kaldılar okumayan adamları yerlerine oturtsunlar diyeymiş
Maalesef haklisin. Ayrıca öğretmen 14 15 mi alıyor. Eski öğretmensin sanırım. Ek dersle mi dedin yoksa net maaş mı
Yeni başlayan öğretmen 12.500 zira 😅 keşke 14 15 olsa
Ne neti ya ek dersler dyk lar hepsi dahil üstüne özel ders vermeye gidiyorum. Bu ülkeden yine soğudum gerçekten
20 yıllık öğretmenler bile 17 anca alıyor yine 20 değil
Ha ek dersle normal. Bir an net maaş mı diyorsun diye şaşırdım 😂 okuldaki kadrolu temizlikciler 22yi görüyor şu an. Öğretmen de en iyi ihtimalle 22 23 olacağa benziyor zamla. Hedef kamu işçileri artık
Ben kimse az alsın demiyorum herkes emek veriyor yoksa herkes çok alsın benim kızdığım bazı kesimlerin hakkının yenmesi
Ben de az alsın demiyorum. Kamu iscisi 22 25 alırken bizim en iyi ihtimalle 23 24 olması hakkimizin yenmesidir bundan bahsediyorum
2 yıl tıbbi sekreter okuyup 18 aliyorlar 4 yıl öğretmenlik okuyup yıllarca kpss çalışıp yüzlerce çocukla ilgilenip 12 alıyoruz. Arada ucurumlar var.
Umarım alırsın