Alışveriş & Hediyeler Sebzeleri marketten mi yoksa pazardan mı almayı tercih ediyorsunuz? ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sebze alışverişinde markete mi pazara mı gidersiniz? Market Pazar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sebzeleri marketten mi yoksa pazardan mı almayı tercih ediyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben migrostan alıyorum genellikle.. pazara hiç gitmem 0 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Büyük maket ise pazar gibidir. Pek farkı yok sebze meyvesi taze olur.. ama küçük market o konuda sıkıntılı 🙃 en iyisi yine pazardır 0 0 Yorumla
EceeBlkbs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gidiyorum pazardan hem taze hem ucuza alıyorum. 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Pazarlardan almak hem taze hem bereket, kültürünüzü unutmayınız 0 0 Yorumla
goldstory Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aslında marketten alıyordum ama geçen pazara gittim gerçekten daha uygun orada. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pazar ama bazı marketler manav reyonu özenli oluyor taze oluyor duruma göre değişiyor 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl PazardanHatta köylü pazarı deriz biz hiç manav olmaz direk köylüden kendi ellerimle seçerim. 0 0 Yorumla
CehltRezltCadıları Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Market daha modern bence pazarın o kalabalıklığını pek sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Sebze almiyorm hic. Sadece meyve alirim 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 348 cevap paylaştı. Migros sanal market ekle gelsin oyle yapıyorum. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı. Market 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben migrostan alıyorum genellikle.. pazara hiç gitmem
Büyük maket ise pazar gibidir. Pek farkı yok sebze meyvesi taze olur.. ama küçük market o konuda sıkıntılı 🙃 en iyisi yine pazardır
Gidiyorum pazardan hem taze hem ucuza alıyorum.
Pazarlardan almak hem taze hem bereket, kültürünüzü unutmayınız
Aslında marketten alıyordum ama geçen pazara gittim gerçekten daha uygun orada.
Pazar ama bazı marketler manav reyonu özenli oluyor taze oluyor duruma göre değişiyor
Pazardan
Hatta köylü pazarı deriz biz hiç manav olmaz direk köylüden kendi ellerimle seçerim.
Market daha modern bence pazarın o kalabalıklığını pek sevmiyorum.
Her zaman market ya da manavdan alırım
Pazardan taze taze alıyorum
Daha çok pazardan alırız sebzeleri…
Pazardan alıyorum
kendim yetiştiriyorum
Sebze almiyorm hic. Sadece meyve alirim
Genelde pazardan alıyoruz
Migros sanal market ekle gelsin oyle yapıyorum.
markettt
Pazardan alıyoruz
Market
Market
Market
Pazar tabiki
Market
Pazar
Pazardan
Pazar.
Market