Biz meyve sebzeleri manavdan ya da pazardan alıyoruz ama Migros gibi marketlerin indirim dönemlerinde taze ve uygun fiyatlı meyve ve sebzeler oluyor. O dönemde marketleri tercih edebiliyoruz. Siz marketten mi alırsınız manavdan mı?
marketten yaparım
manavdan yaparım
pazardan yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sebze ve meyve alışverişini marketten mi manavdan mı yoksa pazardan mı yaparsınız?
Sebze meyve marketten, çünkü hem kendim rahatça seçerim hem çalışan tribiyle uğraşmam hem de uygun fiyatlıdır, et ürünleriyse mahalle kasabından.
Çünkü Migros, pehlivanoğlu gibi zincir marketlerde sıklıkla berbat et ürünlerine rastladım, üstelik et reyonu çalışanları müşteriyi fazla umursamazlar, al şunu da git başımdan misali, sonuçta maaşlı eleman olduklarından kimin ne aldığı almadığı memnun kalıp kalmadığı kendi problemleri değil, nerdeyse müşteriye bi gidin başımdan da rahatça takılalım şurda diyecekler fakat sözle diyemiyorlar bunu tavırlarıyla sergiliyorlar :)
Kasaplarsa müşterilerine önem verir, çünkü kazancı tamamen müşteriye bağlıdır, sonuçta maaş aldıkları falan yok, müşteri gelmezse kuruş kazanamaz, dolayısıyla güleryüz de hiç eksik olmaz verilen ürüne gösterilen özen de.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Aslinda pazar falan iyi diyorduk ama bir market var nevgross isimde verecegim hem fiyat hem kalite olarak pazardan da iyi cok beğeniyorum artik ordan aliyorum
marketten asla almam hem pahalı hemde çürük geliyordu çoğu zaman hele netten sipariş verildiyse tam bir facia pazara erken saatte çıkıyorum çok çok alıyorum 2 hafta çıkmıyorum pazara