Manavdan
Marketten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pazardan alınıyor bizim evde hem hesaplı hemde taze ürünler yani marketlerde her şey bulunmuyor ama meşgulsem çalşıyorsam o kalabalık icinde almaya uğraşmak istemezdim
Cevap
8Cevap
marketten
Hangisi ucuzsa ve kaliteliyse oradan ki bu genelde pazar oluyor ~ ℳ
Evet pazar daha iyi oluyor ve daha taze yiyecekler oluyor her zaman. Sebze ve meyve gibi yiyecekler birde pazar yerlerinde çok fazla bulunuyor çeşitlilik açısından. O yüzden pazardan almak daha iyi.
Pazardan alırız biz haftalık
Evet pazar daha iyi. Hem çeşit çok fazla birde taze yani. Manavda bazen günlerce durabiliyor orada o yiyecekler o yüzden çabuk soluyor. En iyisi pazardan almak taze taze. Pazarı tercih etmek daha mantıklı
Pazar veya market değişiyor.
Yani genelde pazar markete göre çok daha hesaplı oluyor ve çok fazla çeşit oluyor. Hem aradığın her fiyata bulabiliyorsun hemde hesaplı. Market hem çok pahalı hemde çeşit fazla yok birde taze değil öyle.
Nerde iyisi varsa oraya coreklenirim😀😀😀
Ben havalı yerden yaparım Pazar
Manav çünkü tatdaları daha güzel
manav tabi adamin işi o
Pazar :)
Aynen pazar daha iyi oluyor her zaman. Çok taze oluyor sebze ve meyveler genelde pazarda. Markette öyle çok taze kalmıyor yiyecekler hemen soluyor. O yüzden bence en taze ve en hesaplı yer pazar.
Pazar en iyisi..
Aynen bencede sebze ve meyve alışverişi yapmak için pazar çok daha uygun ve hesaplı. Yani en azından çeşit çok çok fazla. Aradığın her şey var çeşitlilik açısından pazar bence markete göre daha zengin..
👍😊
Market hep
Yani markette genelde pazar kadar taze olmuyor yiyecekler falan. O yüzden bence manav alışverişini pazardan yapmak bana göre daha mantıklı. Hem markette biraz fazla pahalı oluyor diye düşünüyorum
Haklisin ama pazar manav gezecek zamanım yok zaten evde pek yemek yapılmıyor
pazardan
Pazardan
Market
Pazar
Neye yakınsam
Genelde market
Pazardan
Evet pazar daha iyi her açıdan. Hem çok fazla çeşit bulunuyor hemde hesaplı aradığın her fiyata her yiyecek var. Birde çok taze oluyor genelde sebze ve meyveler falan. Markette öyle olmuyor.
Haklısınız
Maketten daha çok
Halden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?