+1 yılöncelikle potansiyel müşteri analizi yapıp onların alışkanlıklarına karşılık veren adımla atmalısın misalen ilk işletmelerimizden olan Güzellik salonumuzu açtıgımızda aynı sorunu yaşıyorduk işlem ücretleri piyasaya göre uygun ve çalışanların çok iyi olmasına rağmen hedeflerimize çok uzak kalıyorduk fakat sonrası bir kahve makinası ve fake müşteri ile bu işleri çözdük kadınlar (belli bir kısmı) sohbet etmeyi çok sever iki farklı personelimizi normal günlük kıyafetleri ile sanki müşteriler miş gibi lobide sabit beklemeye bıraktık gelen müşteriler le sohbet açıp kahve ikramımızla orada bulunma sürelerini arttırdık ve işlemlerinden mutlu ayrılıp kulaktan kulaga satış yöntemi ile getirecekleri müşterileri bekledik bir süre sonra öyle bir hal aldıki birinci yıl hedefimizi altıncı ay dolmadan tutturmuştuk dedigim gibi müşteriler neden tercih etmiyor bu sorunun cevabını bulamıyorsanız dışarıdan bir gözle yorumlatın işletmenizi eleştirileri dinleyin ve ona göre revize edeceginiz etkenleri degerlendirin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnstagram'da sayfanızın olması çok önemli. Güzel görseller ve videolar çekip düzenli olarak paylaşım yapmalısınız. Shopier de var çoğunluk orayı kullanıyor bakabilirsiniz satış adına
00 Yorumlasattığın ürünlere bağlı satış yapacağın alan ve platform değişiklik gösterir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet onları araştırıyorum şuanda
Bu işin önemli kısmı reklam birde promosyon hediyeler.
00 Yorumla
+1 yılKonuşkan ol. Sıkmadan bunaltmadan
03 Yorumla
Soran+1 yılİnstagram ve dolaptan satış yapıyorum şuanlık o mümkün değil
- +1 yıl
O zaman güzel başlıklar ve dikkat çekici yazılar
Soran+1 yılMantıklı teşekkürler
+1 yılBenim bundan çıkarım ne olacak?😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru çıkarsız bir fikir bile veremiyorsunuz unutmuşum
- +1 yıl
O ne be!😄 Sen kâr etmek isteyebiliyorsun da biz niye isteyemiyoruz?😄
Soran+1 yılKazanmadım ki daha kâr elde edeyim :)
- +1 yıl
İşte kâr etmek için uğraşıyorsun.😊
+1 yılSana daha iyi meslek var
00 Yorumlane satıyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılAy hoşt a.. koduğum
Soran+1 yılDiyene bak nasıl sövüyor ahahah ananın üstünden mi geçtim ne bu şiddet bu Celal hadi s.. git🤣
Soran+1 yılKudur 😂😂😂
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar