maddi durumu benimkinden iyi ben harcliklarimi biriktirip aliyorum o ise calisiyor. Kendisine en pahali seyleri alirken bana aldigi hediyeler 50tl yi gecmiyor. Kaban aldim ona 3bin tl ye 2000tl ye parfum aldim. Zoruma gidiyor, enflesyon var gucum buna yetti kb diyo saka gibi. Arkadaslar normal mi bu ya (2 yildir beraberiz)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
açıkçası bu kadar pahalı hediyeler alınca birinden istemsiz olarak kötü hissediyorum kendimi, yani yaptığın şeyi iyi düşüncelerle yapıyor olabilirsin ama kendi adıma fazla fedakarlık gösteren biri olarak algılayıp diken üstünde oluyorum her an... Pahalı hediyelerdense ucuz ama anlamlıları tercih ederim ayrıca durumun yeterli değilse zaten pahalı hediye alma kendini neden farklı gösteriyorsun ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılCunku onu seviyorum ve sen buna degersin mesajini vermek istiyorum. Karsiliginida alamadigim icin uzuluyorum. Hediye karsilik icin yapilmaz felan diyeceksin belki ama insanin elinde degil gormeyince uzuluyor. Neden oda benim gibi yapmiyor diye
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyril direkt cimri ileride başına bela olur çekilmez cimri erkekler benim çalışma şansım yok şu an harclikla biriktirip sevgilime ne kdr bisi alabiliyorsam almaya çalışıyorum uzak mesafe o çalışıyor ve bana her zmn elinden gelen her şeyi yapıyor almaya çalışıyor mesela yakın zmndan örnek verim hesabına para yatcak belli bir miktar ve bana ne istiyorsan söyle alim diyor ihtiyacımı sorar almaya çalışır kurban olduğum fiyatı önemli değil onun için zenginmi hyr ama yinede beni önemsiyor gönlü zengin böyle birini bulmak varken onun gibisini at gitsin yaw hiç cekilmez
25 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaa gercekten boyle sevgililer var mı sok oldum 🥹🥹 ne guzel… peki siz bir sey istemezseniz yinede aliyor mu
Cevap sahibi+1 yılValla aşk vardır emin ol 2yil uzak mesafe iliskisindeyiz ve evt ben zora sokmamak için bisi istemesemde alıyor küçük büyük farketmez mesela bisi goruyom beğenip ona da atiyom ama alsın falan değil yani yemek türü bisi de olabiliyor alimmi diyo ya da ona bisi alcagim zmn ozmn bende sana alcam yoksa yok diyo bisi almamı istemiyo zor biriktiriyom harçlık diye ama ben ne yetiyosa almaya calisiyom bu bide uzaktan yakından olsa neler yapar sen düşün sana diyeceğim şey emin ol vardır ii düşünceli vs erkekler sırf 1.5yil diye kimse vaz geçilmez değildir neden seni düşünen daha mutlu olmanı sağlayacak birini seçmek varken böyle birisiyle bile bile olmaya razı gelip kendini uzuyorsun ki mutlu olmak seninde hakkın ve bu pintilik bi huy gibi değişmez yani ve ileride olurda evlenirseniz daha da sıkıntı yani üzülen sen olursun bile bile bi dağ ayisiyla olcaksin hayata 1 kez geliyoruz sana bu dünyada cenneti yaşatacak olani sec seni üzüp cehennemi değil bence ayril ve zmna bırak emin ol nasip kısmet işi hiç olmayacak dediğin bi an elbet sana da güzel biri çıkacaktır bizde öyle olmuştu çünkü kendini sev ve değer ver ben daha iyilerine layığım de aşk böyle dağ ayilariyla zmnini kaybetme çünkü zamanı geri alamayiz seçim tmmen senin (olurda ayrılırsan vs hbrini bekliyor olacagim)...
Soran+1 yılCok tesekkur ederim yazdiklarinizdan öturu 🥹.
Biz de aslinda uzak mesafeyiz 2 yildir, sadece 8 ay beraber yuz yuze yasadik sonra araya mesafe girdi hayat sartlarindan dolayi. Ve bende 8 ay ki gormedigim seyleri uzak kalinca yuzune vurdum. Oda Şu an mesafeyi bahane ediyor ondan dolayi diyor. Yanindayken gucum ona yetti diyordu. Ya diger seylerde cok iyidir oyuzden aklim onda kalir diye korkuyorum. Duzelir belki yuz yuze gelince diye umut ediyorum 3 hafta sonra buluscaz..8 ay ayri kaldiktan sonra isterseniz size gelismeleri aktaririm :)
Cevap sahibi+1 yılValla aşk ne diyim sen bilirsin fakat bazen 1 yanlış diğer tüm doğruları silmeye yeterli bir sebeb olabiliyor altta bi arkadaşta yazmış babasından örnek vererek yani biz sadece fikir vermeye çalışıyoruz hemde hemcinsimin bi erkek tarafından üzülmesi ya da ileride kötü şeyler yasayabilme ihtimali vs olmasını falan istemem ve mesafeyi bahane etmesi de saçma inan isteyen her şeyi yapabilir hele bide durumu da iyi diyosun emin ol aklın kalmaz daha iyisini bulunca kendine bile kizabilirsin ne kdr malmisim haketmeyene bu kdr deger verip kendimi uzmusum vs diye (yanlış anlama hakaret için demiyorum ama kendine kızma manasinda) valla canım huylu huyundan vazgeçmez bu %99 böyledir arada istisnalar vardır eğer ondan olduğuna inaniyorsan sen bilirsin devam et madem mesela anamlar 25yillik evli kavga ederlerken der anam 25yilda duzeltemedim vs diye aklında olsun yuzune vurma konusunda haklısın yani bence eksik bırakmış sonucta yani aslında tilt olmuşsun ki vurma ihtiyacı hissetmissin haketmis bence neyse ozmn hayırlısı olsun aşk ii haberlerini bekliyoruz sağ salim kavusmaniz dilegiyle gelişmeleri yazarsın 💜
Soran+1 yılCok nazik ve kibarsin cok tesekkur ederim 🥹🌸… istersen gizliden cik hemen ekleyim seni eger rahatsiz olmazsan tabi.
Gecen sene ayrilmistik biz 2 ay, ben cok kotuydum hic iyi degildim hic bir seyden mutlu olmuyordum sadece agliyordum yine oyle olurum onsuz yapamam diye cok korkuyorum. Bu durum da elbette beni uzuyor, baskalarinin iliskisini göruyorum özeniyorum hediyeler aliniyor vs. Benim ilk iliskim ondan mi bu kadar bagliyim bilmiyorum.
Bi sefer, onunla AVM’ye gezmeye gitmistik sehre, ayakkabi ayagimi vurmustu ve kesmisti sismis kanamisti yuruyemez haldeydim. Asla teklif etmedi bir terlik dahi almayi, sonra gece baya uzuldum ona da anlattim aklima gelmedi insanlik hali dedi. Boyle seylerini dusununce yeterince sevilmiyormusum gibi geliyor. Şu an bana gelgi sana cok guzel seyler yapicam anladip degerini diyor bilmiyorum 🥲
Belki de onun için pahalı ve ya ucuz hediye alıp vermek farketmiyor. Siz de ucuz hediyeler verin bakın nasıl tepki verecek. Yani onun için önemi var mı yok mu. Yoksa eğer sizde rahat olun.
110 Yorumla
Soran+1 yılYa bana hic hediye almiyordu bende ucuz pahali farketmez dedim önemli olan dusunmek dedim baktim nerde en ucuz sey onu aliyor sonra moralim bozuldu ( zaten bi kere aldi). Ve kendisine herseyin en degerlisinu en pahalisini alir kiyafetin parfumun en kalitelisini markalisini. Sevdigi ciddi dusundugu kiza almasi da gerekmez mi parasi varken?
Soran+1 yılOyle yapicam bu son alisimdi zaten..
restoranta cafe de öder ama cok gitmeyiz yani nadiren gideriz uzak mesafede oldugumuz icin belkide. 500tllik hesap felan gelir öder sorun etmez. Yemek hesabi cok gelince asla tatlida yiyelimmi demez
Soran+1 yılTabi ki ben soylerim zaten, yani ben yemegi de teklif ederim. Kendisi hic etmiyor demek istedim. Yani demek istedigim biz cok nadiren disarda yeriz ondada bari hersey tam olsun istiyorum. Kismasin bir kere getiriyor zaten
Soran+1 yılAyip olmaz mi oyle? Teklif eden öder diye biliyordum 😅. Ya aslinda kafeye gitmek istemdigini soyluyor hep beni normal parka goturuyor. Kafede rahat degiliz diye
Soran+1 yılYaa bilmiyordum bunu ne kadar guzel ve anlamli. Bunu ona soylerim 😄
+1 yılMadem o sana 50 TL lik hediyeler alıyor sende kısasa kısas yapıp ona aynı şekilde 50 TL lik hediye alacaksın. Alma verme dengesi diye bir kural var.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende denemek istedim oyuzden pahali seyler aldim nasil karsilik vericek diye aslinda
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
10Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,7b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCimri biri, hemen kaç! Benim babam da cimri ve gerçekten böyle biriyle yaşanmıyor, hayatın kayar yapma! Şimdiden böyleyse inan bana evlenince daha da beter olcak
35 Yorumla
Soran+1 yılYa bir yere gittigimizde felan öder restoranta felan gideriz laf yapmak ama bilemedim ya InsAllah cimru degildur
Cevap sahibi+1 yılrestorana gittiğinde öder tabi o kadar da olsun, zaten bunu da yapmasa hiç bir kadın yanında durmaz ve bunu o da çok iyi biliyor. Üstelik bir erkek olarak erkeklik gururundan dolayı sana ödetmek istemez. Ama hediyeye gelince belli olur zaten cimriliği
Soran+1 yılMantikli aslinda haklisiniz 🥲 bi kere sakasina ne cimrisin dedim sey dedi o kadar yerlere gidiyoruz geziyoruz cimri olsam gotururmuyum
Cevap sahibi+1 yılHmm, ya bir de sen o kadar pahalı şeyler almana rağmen geri karşılığında ucuz şeyler alması normal değil. Yani fakir olsa belki tamam diyebilirim ama normal bir geliri olan biri bunu yapmamalı, en azından senin gibi parası biriktirebilir iyi bir hediye almak için. Ga ben arkadaşıma bile pahalı hediye alıyorum o da alıyor ayıp olmasın diye. Ona verdiğim değerin de göstergesi bu
Soran+1 yılYani bende sizin gibiyim de aslinda daha henuz kendisine veremedim is icin uzaga gitti dogum gunu icin almistim. Bu zamana kadar gomlek tesbih ve ozel olarak cukulata yaptirmistim. Yani henuz veremedim o hediyeleri, ben dogum gunlerinde pahali hediye alma taraftariyim kiydim paraya senin icin der gibi. O bana ilk dogum gunumde bir sey almadi, digerinde ise bir tane kolye almisti iki gun sonra karardi oldu kolye… onun dogum gunlerinde birinde ayrildik digerinde uzaga gitti ama aldim vericem yani
Normal değil, cimrinin teki. Böyle insanlardan nefret ederim
19 Yorumla
Soran+1 yılBelki benim aldigimi gorup oda almaya baslar diye dusundum
Soran+1 yılOfff yani hic degerli bir sey goremiycekmiyim 🥲
Soran+1 yılKonusup bi sans daha vereyim diyorum gercekten cok seviyorum cunku umarim duzelir 😢 beni de paragoz gibi dusur diye korkuyorum ama zaten olurda ayrilirsak ben her aldigini geri veririrm
Soran+1 yılInsAllah cok Tesekkur ederim ❤️🙏🏻
Cevapları okudum ona göre söyliyim sakın cimri biriyle evlenme şu an evlenmemişsındır o yüzden gözünü boyuyordur restorana cafe ye götürüyodur şimdi ödüyodur hesabı ne güzel ama evlendikten sonra iki dışarı çıkardıktan sonra derki senin yazdığın gibi KDV miş az kazanıyorum gibi şeylerle gelir ama cimriyse
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa umarim cimri degildir gozum korktu gercekten herkes oyle diyor yorumlarda… kendisi bana hic sevgilim olmadi oyuzden kiza ne hediye alinir bilmiyorum ondan dedi
Cimri olabilir, sana değer vermiyor olabilir, yatırım yapıyor olabilir, borcu olabilir, parasını ailesinin ihtiyaçları için harcayıp söyleyemiyor olabilir. Senin ona bu durumu anlatman lazim.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlatigimda bana bir kiza nasil hediye alinir bilmiyorum dedi, ve bence hediyenin maddiyati onemli degil dedi 200tl ye bir sey almisti dogum gunumde 200tl azmi saniyorsun dedi. Oysa kendine onun kac katini harcar marka vs alir.
Soran+1 yılBenimdr boyle dusunmeme sebeb oluyor bu durum
+1 yılYani kadınlar normalde çok iyi gözlemlerle erkeği ama sen niye böylesin bence buna odaklanmak gerekiyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk iliskim bide cok baglanirim ben ya kopamam bir turlu alistigim kisiden
- +1 yıl
Hmmm. Normal hiç sorun yok yok. Sakinleş ve ayrıl. Anlaşılan çocuğun ilk ilişkisi değil 🥰 (tabi mesele erkek için 10. Ya da 20. İlişki olmakta değil. Sadece senin ona baktığın gözle ve değerle bakmıyor)
Soran+1 yılOfff konusayim o zaman onla baktim yine almiyor ayrilayimmi
- +1 yıl
Yok ya direk no contact uygula
Soran+1 yılAbi 2 yil da az degil ya duzgusuz degilim o kadar 🥲
Kızım sen iyi misin? bir şey yazacam olmayacak şimdi. Amacın ne? Neden erkek sana hediye almadan aldın? Üstelik 1 değil 2 defa yaptın?
11 Yorumla
+1 yılİlişkinin erkeği sen olmuşsun resmen. Eve hırsız girdiğinde seni yollarsa şaşırmam.
11 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle degil hesap veririm beyfendiye hep
Maddi durumu seninkinden iyiyse seni sevmiyordur ve senin pahalı şeyler alman enayilik
01 Yorumla
Soran+1 yılBen benden gorurse belki oda alir diye dusundum. Ilk neden bana hediye almiyorsun dedigimde sende bana almiyorsun demisti cunku
+1 yılDemekki gecicisin onun için kusura bakma dost acı söyler
01 Yorumla
Soran+1 yılNisan yapmayi dusunuyoruz yakin zamanda
Eğer cimri ise ömrün çürür cimri olan insanın zihniyeti aşırı karanlık oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasil anlarip cimri olup olmadigini? Korkuyorum acaba parasi gercekten yokmu diye
+1 yılPis cimri birde bu adama harcama yapmışsın kaç kaç uzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılık bekleyerek hediye almak şaka midur
Hediye hani gönül işi ya
Onu alası gelmiş onu almış01 Yorumla
Soran+1 yılO senin dusuncen ben bu sekilde dusunuyorum.
İyi yere dükkan açmış da o dükkan neden hala iş yapıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka sende alma. Bence seni enayi yerine koyuyor ya da değer vermiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDeger vermese 2 yil neden benimle olsunki of bilmiyorum ya hep duydum erkeklerden sevdikleri zaman hediyeye bogduklarini
Cevap sahibi+1 yılOda var ozman sende onun gibi hediye al
Soran+1 yılArtik hic bir sey almiycam zaten
Sende ona aynı şekilde cevap ver çünki zaten seven hediyeye veya başka birseye bakmaz
00 Yorumla
+1 yılCimri kankacım bu çocuk hemen vur tekmeyi
13 Yorumla
Soran+1 yılBiri sirf cimri diye terk edilirmi ki
- +1 yıl
Edilir ileride büyük sıkıntılar yaşarsın
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılSende alma o zaman ucuz al
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmam artik ama zoruma gitti cunku aldim bi kere
+1 yılDiyecek bir şey bulamıyorum ya cimri herif
00 Yorumla
+1 yılNormal değil ayrıl 🤮
00 YorumlaDemek ki onun için para harcamaya değmiyorsun.
00 Yorumladeğeri düşük bunun bırak başkasını al
00 YorumlaErgensinjz kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılHe 24 yasinda ergeniz aynen knk
Fakir demekki
02 Yorumla
Soran+1 yılFakir olsa istemem zaten ki
+1 yılCimri demek ki
00 Yorumla
+1 yılkanka ayrıl bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYa utaniyorum sirf bu yuzden birakmayi
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilime değerli hediyeler alıyorum. O ise nerede ucuz, kalitesiz şey varsa onu alıyor. Normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım