2 Temmuz doğum günümdü ve bir iki yakınım dışında çok yakın olduğumu zannettigim kimsecikler hatırlamadı. Başta biraz üzmüş olsa da sonrasında aslında yaş aldıkça ve olgunlaştıkça bunun normal olduğunu fark ettim. Sizin dogum günleriniz kutlanıyor mu? Hatırlanmak güzel bişey mii?😌 Bu arada 22 oldum KS Ailesi. Tebrikler bana🌝
@bikedigördümgaliba iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir şey sordum kaldırıldı. ilk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper diye bişey varmış yetmiyormuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Doğum gününüz kutlu olsun. ben genelde kendi doğum günümü kutlamam zaten kutlayanım da yok gerçek de. ama size çok güzel bir yıl diliyorum :)
Geçmiş doğum günün kutlu olsun 😊🌹Evet kutlanıyor lakin 14 Şubat doğum günümdü ve bir yerde acı varken bu sene kutlamak istememiştim.
Çok teşekkür ederim 🥰 senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun 😊
Teşekkür ederim, 🌹
Evet kutlarız toplanıp da ailem arkadaşlarim falan eğer bir sorun yoksa her şey yolundaysa
Ne güzel😌😊
Evet
@bikedigördümgaliba iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir şey sordum kaldırıldı. ilk seni görüp yazdım rica etsem mesaj atar mısın bişey soracağım da. Ben atamadım xper diye bişey varmış yetmiyormuş
Doğum günü kutlamam, doğum günümün kutlanmasından da hiç hazetmem.
Evet, çok fazla çiçek hediye. Sevenim çokmuş.
Cekirdek Aile kutladi o kadar.
O da yetiyor 😊
Ailem ve lise arkadaşlarım kutluyor sagolsunlar
Var olsunlar😊
Amin cümlemizin
Kutluyoruz
Hayatım boyunca bir kere bile kutlanmadi:(
Gerçekten mi
Vallahi
evet,
geçmiş doğum günün kutlu olsun 🎈
Çok teşekkür ederim 🥰