Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben genelde tek çıkıyorum Daha hızlı ve verimli olabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınıza odaklanabilir ve kendi hızınıza göre alışveriş yapabilirsiniz. Karar verme süreci daha kolay olabilir. Diğer insanların tercihleri veya fikirleriyle ilgilenmeden kendi zevklerinize göre ürünleri seçebilirsiniz. Daha az dikkat dağıtıcı olabilir. Arkadaşlarınızla alışveriş yaparken sohbet veya farklı tercihler arasında kararsızlık yaşanabilir. Tek başınıza alışveriş yaparak odaklanmak daha kolay olabilir. ama kötü yanları da oluyor Fikir alışverişi ve yardım eksikliği yaşayabilirsiniz. Özellikle alışveriş yaparken ikilemde kalırsanız veya karar vermek konusunda güçlük çekerseniz, başkalarının görüşlerine danışma imkanınız olmaz.
Genellikle evet nadir aile bireyleriyle çıksrım. Bir ablm var aman allahım onunla asla çikmam bir gidiyoruz 5-6 saaten önce eve dönemiyoruz annemle gidince de 1-2 saate evde oluyoruz. Benim belimde platin var uzun süre ayakta kalamıyorum o nedenle ya yalnız ya da annemle gitmeyi tercih ederim
Cevap
2Cevap
Asistanımla o benim her şeyim
Evet neredeyse her zaman
Herzaman