Ben dışarı çıktığımda aklımda alışveriş yapmak yokken bile eve alışveriş poşetleriyle dönerken buluyorum kendimi. 😂 Siz de böyle misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
#SelamGençlik 🍀🍀
Bi'tür aşırı kalori alımı gibi. Gerçekten acıkmadan keyif için atıştırır ya insan. Alışveriş için öncesinde mantık temelinde günlük ve haftalık ve aylık listeler belirlenmeli. Bir de yaptığımız gereksiz, savurgan harcamaları ihtiyaç sahiplerine yardım yaparak telafi edebiliriz. Her keyfi harcama tutarı kadar bir insana, bir vakıfa, derneğe yardım yapabiliriz..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Hayır her dışarı çıktığım zaman alışveriş yapmıyorum ihtiyaçım varsa hoşuma giderse beğenirsem alıyorum en önemli olan ihtiyaçımın olması ihtiyaçım yoksa almayabilirim.
Cevap
4Cevap
Sanırım sen bensin :D Ben de öyleyim çünkü, daha bugün öylesine dolaşmaya çıktım yine elimde alışveriş poşetleriyle eve döndüm
Eskiden aşırı böyleydim ama artık kendimi dizginlemeye çalışıyorum alışveriş konusunda
Gerektiğinde yapıyorum ya da kendimi kötü hissedersem
Bugün hiçbir şey almıcam diye çıkıyorum dışarıya bir bakayım ne gelmiş diye adımımı attığım an bir iki parça eşyayla geri çıkıyorum
Yapıyorum valla ne gereksiz şeyler var onu alıyorum. Öylesine sigara almaya diye çıktığım markette pokemon yastığı gördüm gerek yok ama aldım işte.
Genellikle..
Giyim kuşamıma dikkat etmeyi ve özen göstermeyi severim
Çok nadir yapıyorum :D kendi param değil malum gönlümce harcayamıyorum.
Dışarı çıkmıyorum çünkü :
https://youtu. be/tMWghweBZhQ
yoo kendimi tutmayıda bilirim o kadar da değil
Ihtiyacim yoksa carsi pazar gezmem.
evet illaki alıyom
Hayır
İster istemez oluyor
çok az param varsa olabilir
Yok anacim nerde biz veris olucaz nerdeyse
Genelde evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?