Alışveriş & Hediyeler Ne sıklıkla alışverişe çıkarsınız? aykutPlus Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ne sıklıkla alışveriş yapıyorsunuz? Kıyafet alışverişi mesela? Ne sıklıkla alışverişe çıkarsınız? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ExplorerdanHallice Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Benim bir düzenim yok. İhtiyacım olduğunda ya da indirim yakaladığımda çıkıyorum. 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl 2 yılda 3 yılda bir hayat şartları bunu gerektiriyor. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Haftada 3 defa çıkıyoruz. genelde gezme amaçlı bir tanede olsa birsey alirim 0 0 Yorumla
okurperest93 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Canım sıkıldıkça gardoraptaki kıyafetlerden sıkılan kadar. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fırsat buldugm her an 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Param olduğunda ve ihtiyacım oldugunda sbjaaja 0 0 Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Param ve ihtiyacım oldukça hsksjshd 0 0 Yorumla
amazingkangal Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl İhtiyacım olduğu kadar belli bir aralığı yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benim bir düzenim yok. İhtiyacım olduğunda ya da indirim yakaladığımda çıkıyorum.
2 yılda 3 yılda bir hayat şartları bunu gerektiriyor.
Haftada 3 defa çıkıyoruz. genelde gezme amaçlı bir tanede olsa birsey alirim
Canım sıkıldıkça gardoraptaki kıyafetlerden sıkılan kadar.
Fırsat buldugm her an
Param olduğunda ve ihtiyacım oldugunda sbjaaja
Param ve ihtiyacım oldukça hsksjshd
Çıkmıyorum pek
İhtiyacım olduğunda
Az sıklıkla.
İhtiyacım olduğunda
İhtiyacım olduğu kadar belli bir aralığı yok.
3-4 ayda bir
İki ayda bir