Alışveriş & Hediyeler Ne sıklıkla alışverişe çıkarsınız? Aysu42 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Her gün Haftada bir Ayda bir Yılda bir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ne sıklıkla alışverişe çıkarsınız? Cevapla Alışveriş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben canım ne zaman isterse ayda ne zaman ihtiyaç olursa 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,7b cevap paylaştı. Canım istediği her an gadası 0 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl gerektiği zamanlar. ne zaman neye ihtiyaç varsa 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Toplu alışveriş yapmıyorum. Bittikçe alıyorum. Daha ekonomik oluyor. 0 0 Yorumla
ebrar5 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl r mevsim baslarında yapıyorum her ay gezmek için giderim 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İhtiyacım oldukça. Sürekli alışveriş yapmayı sevmiyorum. 0 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bu ekonomik krizde yılda bir ama genelde ne istersem annem babam alır 0 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Giyim olarak nadir bir şeyler alıyorum. Ama markete her gün gidiyorum 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Kıyafet için yılda birkaç kez, ev ihtiyaçları için ayda iki kez 0 0 Yorumla
karameleeeek Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl htiyacım doğrulusunda alışverişe çıkarım belirli bi düzeni ya da sıklığı yok 0 0 Yorumla
Moe_1998 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Canım ne zaman isterse böyle planlı yaptığım bir şey değil 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ne kadar ihtiyacım varsa o sıklıkla 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. ihtiyacım olunca 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 642 cevap paylaştı. boyuna bişey alıyom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben canım ne zaman isterse ayda ne zaman ihtiyaç olursa
Canım istediği her an gadası
gerektiği zamanlar. ne zaman neye ihtiyaç varsa
Toplu alışveriş yapmıyorum. Bittikçe alıyorum. Daha ekonomik oluyor.
r mevsim baslarında yapıyorum her ay gezmek için giderim
İhtiyacım oldukça. Sürekli alışveriş yapmayı sevmiyorum.
Bu ekonomik krizde yılda bir ama genelde ne istersem annem babam alır
Giyim olarak nadir bir şeyler alıyorum. Ama markete her gün gidiyorum
Kıyafet için yılda birkaç kez, ev ihtiyaçları için ayda iki kez
htiyacım doğrulusunda alışverişe çıkarım belirli bi düzeni ya da sıklığı yok
Canım ne zaman isterse böyle planlı yaptığım bir şey değil
En iyisi ihtiyaç duyduğun zamandır
Ne zaman ihtiyaç duyarsam
Ayda bir bana uygun şeyler alırım
İhtiyaç olduğunda
Ne kadar ihtiyacım varsa o sıklıkla
her gün bir şey alıyorum nerdeyse
3 4 ayda bir