Bu ve bunun gibi manzaraları gördükçe içimden farklı farklı duygular geçiyor, bana sorarsanız ürünleri yerine koymak zorunlu olmalı; uymayan para cezası verilmeli😇

Bu ve bunun gibi manzaraları gördükçe içimden farklı farklı duygular geçiyor, bana sorarsanız ürünleri yerine koymak zorunlu olmalı; uymayan para cezası verilmeli😇
Evet geri götürürüm. Eğer ihtiyacım olmayan bir ürün ise onu tekrar aldığım yere gider geri koyarım. Bazen kendime engel olamayıp çok fazla gereksiz aldığım ürün falan oluyor o yüzden bende tekrar alıp götürüyorum geri yerine. Yani ihtiyacım yok ise niye boşuna alayım ki yazık günah para sonuçta bu bedava değil ya...
Market işinde çalışıyorum evet yerine götürürüm diyenlerin hepsi yalan söylüyor bir görsen sağda solda topluyoruz ürünleri dolap ürünlerini bile başka yerlere atıyorlar arkalara atıyorlar ve bozuluyor maalesef
Cevap
8Cevap
Götürmüşümdür bugüne kadar. Yinede insanın o raflardan birine koyup gidesi geliyor.
Birinin babası hayır demiş sadece ben reyona koyuyorum ama genelde aldığımı satın alıyorum
Herkese alışverişe gitmeden önce liste hazırlamasını öneriyorum
Hahahha para cezası 😂 millette para akıyor zaten
Hayır
Evet götürüyorum.
Evet götürüyorum
kafama estiği gibi
Evet götürürüm
O kadar haklısın ki
götürmem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?