Ben sürekli unutkan biriyim. Heep bir şeyleri unutuyorum ve geri dönmek zorunda kalıyorum. Hal böyle olunca da evden bile markete 5 6 kere gidip geldiğim oluyor.
Geri dönmem sırf bu durumla karşılaşmamak için not tutarım birdaha eve git gel çok zamanım geçer o yüzden markete gitmeden önce şöyle uzun uzun yazarım ne alıp almıcağımı ki sonra unuttuğum bir şey olmasın veya not almak istemiyosamda aklıma kazırım hafızam oldukça kuvvetlidir de zaten markete gidince falan aklıma gelir bir eksik olduğu falan ben gitmeden önce alcaklarımı kağıda geçirip öyle alışverişe çıkarım sırf bu sorunu yaşamamak için ya da telime kaydederim
Geri dönmem sırf bu durumla karşılaşmamak için not tutarım birdaha eve git gel çok zamanım geçer o yüzden markete gitmeden önce şöyle uzun uzun yazarım ne alıp almıcağımı ki sonra unuttuğum birşey olmasın veya not almak istemiyosamda aklıma kazırım hafızam oldukça kuvvetlidir de
Unutmam ben, alışveriş zaten bitiriyor beni bir kadınla gidince. Her reyona 10 dakika bakmak ölüm gibi ya. Al çık gidelim işte 10 dakikalık alışveriş 2 saat olmamalı :(
Geri dönmem sırf bu durumla karşılaşmamak için not tutarım birdaha eve git gel çok zamanım geçer o yüzden markete gitmeden önce şöyle uzun uzun yazarım ne alıp almıcağımı ki sonra unuttuğum bir şey olmasın veya not almak istemiyosamda aklıma kazırım hafızam oldukça kuvvetlidir de
Geri dönmem sırf bu durumla karşılaşmamak için not tutarım birdaha eve git gel çok zamanım geçer o yüzden markete gitmeden önce şöyle uzun uzun yazarım ne alıp almıcağımı ki sonra unuttuğum birşey olmasın veya not almak istemiyosamda aklıma kazırım hafızam oldukça kuvvetlidir de
Merhaba. Evet, dönerim ama en sinir olduğum durumlardan birisidir diyebilirim. Üşengeçlik vs. söz konusu olmaz ihtiyaç sonuçta ya da istediğim ürün. Ama biraz mızmızlanıyo olabilirim. 😅
Geri dönmem sırf bu durumla karşılaşmamak için not tutarım birdaha eve git gel çok zamanım geçer o yüzden markete gitmeden önce şöyle uzun uzun yazarım ne alıp almıcağımı ki sonra unuttuğum birşey olmasın veya not almak istemiyosamda aklıma kazırım hafızam oldukça kuvvetlidir de 😄